Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Onze vloot

Bij Zeilschool De Kikkert geloven we sterk dat het gebruik van hoogwaardig materiaal de sleutel is tot het bieden van de beste en fijnste zeilkampen. Onze visie is eenvoudig maar krachtig: door te investeren in topkwaliteit materiaal, creëren we niet alleen een veilige en betrouwbare omgeving, maar stimuleren we ook het plezier, de veiligheid en het zelfvertrouwen van onze zeilers.

Het vernieuwen van onze vloot om de drie jaar komt voort uit onze exclusieve samenwerking met Sailcenter, een partnerschap dat garant staat voor state-of-the-art zeilboten en de nieuwste technologische ontwikkelingen in de zeilwereld. Deze samenwerking stelt ons in staat om niet alleen voorop te lopen met de nieuwste trends, maar ook om ervoor te zorgen dat elke boot in onze vloot voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Of je nu voor het eerst deelneemt aan ons zeilkamp of een terugkerende deelnemer bent, het gebruik van het beste en nieuwste materiaal zorgt voor een vloeiende en fijne zeilervaring tijdens je zeilkamp. Wij zijn ervan overtuigd dat goed materiaal niet alleen de veiligheid en het gemak bevordert, maar ook een essentiële rol speelt in hoe je een dag op het water ervaart.

Kortom, bij Zeilschool De Kikkert zorgen we ervoor dat jouw zeilvakantie niet alleen geweldig is, maar ook wordt versterkt door het beste materiaal dat beschikbaar is!

Bekijk de boten waarmee we varen.

Randmeer logo De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Randmeer

De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Leeftijd

12+

Capaciteit

5

Laser Bahia logo Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Laser Bahia

Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Leeftijd

14+

Capaciteit

3

Optimist logo De SailQube Optimist is ideaal voor beginnende zeilers. De stabiliteit en verstelbare zeilgrootte maken de eerste waterervaringen stressvrij.

Optimist

De SailQube Optimist is ideaal voor beginnende zeilers. De stabiliteit en verstelbare zeilgrootte maken de eerste waterervaringen stressvrij.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

1

Laser Bug logo Maak de overstap van Optimist naar deze solo Laser Bug, ervaar meer uitdagingen en potentieel omslaan in je wetsuit. Perfect voor avontuurlijke jeugdzeilers.

Laser Bug

Maak de overstap van Optimist naar deze solo Laser Bug, ervaar meer uitdagingen en potentieel omslaan in je wetsuit. Perfect voor avontuurlijke jeugdzeilers.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

1

Laerling logo Met een stabiel en onzinkbaar ontwerp is de Laerling ideaal voor onze jonge zeilers. De tweepersoonsopstelling onderscheidt het van de Optimist en zorgt voor een sociale zeilervaring.

Laerling

Met een stabiel en onzinkbaar ontwerp is de Laerling ideaal voor onze jonge zeilers. De tweepersoonsopstelling onderscheidt het van de Optimist en zorgt voor een sociale zeilervaring.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

2

Hobie Catsy logo Duik in het catamaranzeilen met de Hobie Catsy. Beginnervriendelijk en spannend, het is de toegangspoort tot avontuur op het water voor onze jongere zeilers.

Hobie Catsy

Duik in het catamaranzeilen met de Hobie Catsy. Beginnervriendelijk en spannend, het is de toegangspoort tot avontuur op het water voor onze jongere zeilers.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

2

Laser Pico logo Ontdek de Laser Pico: Veelzijdig voor zowel ervaren zeilers als beginners. Dynamisch voor één of twee, biedt spannende wind- en waterervaringen.

Laser Pico

Ontdek de Laser Pico: Veelzijdig voor zowel ervaren zeilers als beginners. Dynamisch voor één of twee, biedt spannende wind- en waterervaringen.

Leeftijd

12-14

Capaciteit

2

RS Feva logo Maak kennis met de RS Feva: Een dynamische jeugd zwaardboot, opvolger van de Laser Pico. Modern design, teamwork en spannende functies, waaronder een gennaker, wachten op het water.

RS Feva

Maak kennis met de RS Feva: Een dynamische jeugd zwaardboot, opvolger van de Laser Pico. Modern design, teamwork en spannende functies, waaronder een gennaker, wachten op het water.

Leeftijd

12-14

Capaciteit

2