Zeilkampen zijn gratis te annuleren tot 1 februari!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Over De Kikkert

Als een van de vooraanstaande zeilscholen in Nederland, combineert De Kikkert het sportieve van het zeilen met een divers en dagvullend programma dat nadruk legt op vriendschap, fun en feesten.

Keurmerken

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat is ook terug te zien in de keurmerken die wij voeren.

CWO

CWO

De Stichting CWO stelt zich tot doel een uniform diplomasysteem voor vrijwillige vaaropleidingen in te richten en in stand te houden. Zo zijn er diploma’s voor bijna elke watersportdiscipline. Bij De Kikkert kun je een CWO-diploma halen tijdens de verschillende zeilcursussen die wij aanbieden. CWO-diploma’s zijn verdeeld in verschillende categorieën, zo haal je bij De Kikkert je CWO-Kielboot of CWO-Zwaardboot tweemans. Naast deze diploma’s voor watersporters, zijn er ook opleidingen en diploma’s voor instructeurs en examinatoren in elke tak van de watersport. Bovendien wil de CWO de kwaliteit van de vaaropleidingen in Nederland waarborgen en die kwaliteit zichtbaar maken voor de watersporters. De CWO is van mening dat plezier in watersport gewaarborgd wordt met een goede opleiding.

Bekijk
SGR

SGR

Zeilschool De Kikkert is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Bekijk
Watersportverbond

Watersportverbond

Het Watersportverbond bestaat uit zo’n 400 aangesloten watersportverenigingen, die zij vertegenwoordigen. Ze zijn ook de vertegenwoordiger van de zeilscholenbranche. Deze ondersteunen ze door jaarlijks tal van bijeenkomsten te organiseren waar kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld. Hun passie is om kinderen enthousiast te maken voor de watersport.

Bekijk
World Sailing

World Sailing

World Sailing, voorheen bekend als ISAF is het internationale bestuursorgaan voor de zeilsport en is verantwoordelijk voor de organisatie van zeilregatta’s zoals die van de Olympische Zomerspelen. Alle opleidingen bij onze zeilschool zijn internationaal erkend door World Sailing en dit maakt dat de diploma’s niet alleen in Nederland geldig zijn, maar door heel Europa en daarbuiten.

Bekijk
DSV

DSV

Zeilschool De Kikkert is als een van de weinige zeilscholen aangesloten bij het Duitse Zeilverbond, de DSV. Dit betekent dat wij cursussen voor het Duitse vaarbewijs mogen aanbieden en dit is ook een van de grote trekpleisters voor volwassenen, die zo op een leuke, toegankelijke manier zowel leren zeilen als motorbootvaren. De DSV staat garant voor kwaliteit en een uniforme lijn door de hele watersport in Duitsland.

Bekijk

Partners

Om de zeilkampen onvergetelijk te maken, worden wij ondersteund door een aantal belangrijke partners. In samenwerking met deze partners zorgen we er bijvoorbeeld voor dat al ons materiaal in topconditie blijft, het eten lekker en vers is en er van elk zeilkamp een weekfilmpje wordt gemaakt.

Sailcenter

Sailcenter

Sailcenter is de leverancier van alle gloednieuwe zeilboten. Sailcenter is de grootste gespecialiseerde watersportwinkel voor catamarans en open zeilboten. Sailcenter is de officiële importeur van Laser, Dart, 29er, 49er, Musto skiffs, Winner, McLaughlin en SailQube Optimisten. Daarnaast leveren zij zeilkleding, onderdelen, voeren zij reparaties uit en verlenen zij nog tal van andere services voor de watersporter.

Bekijk
Bouwhuis Horeca & Grootverbruik

Bouwhuis Horeca & Grootverbruik

Bouwhuis Horeca & Grootverbruik is een zelfstandige groothandel voor de horeca en grootverbruikers. Al ruim 100 jaar bedienen zij dagelijks hun klanten uit verscheidene sectoren, waaronder De Kikkert. Zij leveren al onze ontbijtspullen, middagsnacks, ingrediënten voor het avondeten en – niet te vergeten – het snoep voor in onze boordmandjes!

Bekijk
Filmke.nl

Filmke.nl

Filmke.nl is van Willem Rinkema en maakt sinds 2018 van elk zeilkamp een prachtig weekfilmpje. Hiervoor is hij ook een hoop op de zeilschool te vinden. Zo loopt hij over het terrein rond met zijn camera of komt hij even met je meevaren, om zo jouw zeilskills op film te zetten. Ook voor een verslag van jouw bedrijfsuitje, bruiloft of schoolreis is Willem in te schakelen.

Bekijk
BuchungApp

BuchungApp

BuchungApp is de leverancier van ons boekingssysteem, en verzorgt tevens het bijbehorende reisportaal waar deelnemers in aanloop naar de zeilvakantie alle belangrijke informatie vinden. Verder ondersteunen zij in de techniek die het mogelijk maakt om al het gave foto- en videomateriaal van de zeilkampen te delen met de deelnemers en hun ouders.

Bekijk
TenderCenter

TenderCenter

TenderCenter is onze leverancier van buitenboordmotoren, gebruikt op al onze motorboten (begeleidingsboten). Dit bedrijf is gevestigd in het Friese dorp Lemmer. Zij bieden u een groot aanbod nieuwe en gebruikte boten, buitenboordmotoren, boottrailers en allerlei watersportartikelen en toebehoren voor uw boot. Bovendien zijn zij officieel dealer van Honda. In hun showroom tonen zij een groot aantal rubberboten, vaste boten en buitenboordmotoren.

Bekijk
StrandSneek

StrandSneek

Met alle deelnemers van de zeilkampen gaan we 1x per week richting StrandSneek, waar we afhankelijk van de leeftijd ofwel gaan waterskiën of het aquapark op gaan. StrandSneek is een recreatiegebied met een groot strand, een aquapark en een waterskibaan. Op deze manier bieden we een all-round programma aan, dat breder is dan zeilen alleen!

Bekijk
Discotheek d’Ald Wal

Discotheek d’Ald Wal

Elke donderdag gaan we met de cursisten uit de 14-16 en 16-18 leeftijdsgroepen naar d’Ald Wal in Heeg. Hier is de hele zomer lang een alcoholvrij feest voor zeilscholen uit de omgeving en jeugd uit Heeg.

Bekijk
Paulusma Reizen

Paulusma Reizen

Paulusma verzorgt al onze busreizen, bijvoorbeeld als we naar de waterskibaan of naar Heeg gaan. Ook voor schoolreisjes en dagtochten verzorgt Paulusma in onze opdracht het vervoer.

Bekijk