Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Schoolzeilkampen

Welkom bij Zeilschool De Kikkert, waar schoolreizen, schoolkampen, brugklaskampen en eindejaarsreizen transformeren in onvergetelijke avonturen op het water! Bij ons staat een dag op schoolreis gelijk aan een perfect samenspel van watersportplezier, educatie en ontspanning.

 • Flexibel & all-round programma.

  Van zeilen, tot externe activiteiten of educatieve elementen, alles is mogelijk!

 • Compleet ontzorgd.

  Wij regelen alles, van eten tot begeleiders. Zelfs de busreis kunnen wij voor jullie verzorgen!

 • Dagvers eten.

  Wij maken als ons eten elke dag zelf, zo is het altijd vers en lekker. Er wordt rekening gehouden met elke allergie of dieet zonder meerprijs.

 • Top locatie.

  Gelegen in de polder zonder buren, met grote sportvelden, speelruimtes en een tennisbaan.

 • Comfortabel slapen.

  21 slaapkamers met eigen douche en WC.

 • Enthousiaste stafleden.

  Oog voor de groep en en individu.

Een dag op schoolreis bij de kikkert.

Een goede start

We trappen de dag af met een vers ontbijt, met een gevarieerde selectie aan heerlijke opties om de dag vol energie te beginnen. Na het genieten van een smakelijke maaltijd is het tijd om je spullen te pakken. Onze ervaren instructeurs staan klaar om de groep te begeleiden bij het organiseren van alle benodigdheden voor een dag vol zeilplezier. De spanning stijgt terwijl de leerlingen hun zeilkleding aantrekken en zich voorbereiden op de dag die voor hen ligt.

Een dag vol watersport

Met de spullen goed ingepakt, is het moment aangebroken om het water op te gaan, samen met vrienden en klasgenoten. De boten liggen klaar aan de steiger, wachtend op de enthousiaste zeilers. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs gaan de leerlingen het water op, klaar voor een dag vol teamwork, plezier en nieuwe zeilervaringen. Na een actieve ochtend op het water is het tijd voor een heerlijke lunch aan de kade.

Avondprogramma vol Gezelligheid en Entertainment

Het avondprogramma belooft een mix van gezelligheid en entertainment. Samen met de groep kunnen jullie de dag afsluiten met activiteiten aan de wal, een barbecue aan het strand of een kampvuur onder de sterren. Bij Zeilschool De Kikkert streven we ernaar om niet alleen watersportplezier te bevorderen, maar ook een sfeer van samenhorigheid en plezier te creëren. Wat ons betreft de perfecte zeilvakantie!

Extra Avontuur en Zorgeloze Reizen

Voor degenen die op zoek zijn naar extra avontuur, bieden we de mogelijkheid tot extra activiteiten zoals waterskiën. En om jullie zorgen nog verder weg te nemen, verkopen wij altijd SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) gedekte schoolreizen, waardoor de school geen financieel risico loopt.

Gezonde en Heerlijke Maaltijden voor Iedereen

Bovendien staat dagvers en gezond eten hoog in het vaandel bij Zeilschool De Kikkert. Onze schoolkampen zijn gebaseerd op hoogwaardige food and beverage, waarbij dieet- en allergiewensen geen enkel probleem vormen. Wij streven ernaar om elke maaltijd een smakelijke en gezonde ervaring te maken.

Memorabele schoolreisjes op het Water

Of het nu gaat om een schoolreis, brugklaskamp of eindejaarsreis voor groep acht, bij Zeilschool De Kikkert streven we ernaar om van elke dag een memorabele ervaring te maken. Met onze aandacht voor detail, ervaren team en prachtige locatie aan het water, beloven wij een schoolkamp in Friesland dat nog lang in de herinnering van de deelnemers zal voortleven. Laat ons jullie schoolreisjes op het water tot leven brengen! 🌊⛵😊

Veelgestelde vragen.

We begrijpen dat dit een belangrijk onderdeel is van je ervaring, en we willen ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Onze drankprijzen zijn concurrerend, en speciaal voor weekendverblijven met studentengroepen kunnen we flexibel zijn en afspraken maken om ervoor te zorgen dat het betaalbaar en aantrekkelijk is voor jullie. We willen namelijk dat je volop kunt genieten zonder je zorgen te maken over je portemonnee.

Als je meer details wilt of iets specifieks wilt bespreken, zijn we slechts een belletje of een e-mailtje verwijderd.

Zijn jullie bereikbaar met het OV

Je kunt het OV nemen naar bushalte 'Lemsterhoek', en vanaf daar is het maar een klein stukje om opgehaald te worden door medestudenten die met de auto zijn gekomen. Makkelijk geregeld!

Meer impressievideo's

Schoolkamp

Go Shil Schoolreis