Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Zeilschool ‘de Kikkert’

De mooiste tijd van je vakantie!

Nationaal Watersportdiploma (NWD)WatersportverbondStichting Garantiefonds Reisgelden

Echt persoonlijk advies

Bel ons op +31 514 568 900 of WhatsApp op +31 6 23851370 en we helpen je graag verder!

Bezoek ons helpcentrum

5 leeftijdsgroepen voor onze zeilkampen.

Kies de groep die het beste bij jou past, ook als de leeftijd niet 1:1 matched. Met deze filosofie zijn wij ervan overtuigd dat we iedereen de beste tijd kunnen geven.

Hoe werkt een zeilkamp?

We hebben vele vragen verzameld die we vaak krijgen, en deze beantwoord in ons helpcentrum.

Bezoek de FAQ

De boten waarin we varen.

Bij De Kikkert bieden we een scala aan boten aan die zowel geschikt zijn voor de beginner als de Olympische kampioen; zwaardboten, kielboten en catamarans.

Randmeer logo De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Randmeer

De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Leeftijd

12+

Capaciteit

5

Laser Bahia logo Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Laser Bahia

Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Leeftijd

14+

Capaciteit

3

Optimist logo De SailQube Optimist is ideaal voor beginnende zeilers. De stabiliteit en verstelbare zeilgrootte maken de eerste waterervaringen stressvrij.

Optimist

De SailQube Optimist is ideaal voor beginnende zeilers. De stabiliteit en verstelbare zeilgrootte maken de eerste waterervaringen stressvrij.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

1

Laser Bug logo Maak de overstap van Optimist naar deze solo Laser Bug, ervaar meer uitdagingen en potentieel omslaan in je wetsuit. Perfect voor avontuurlijke jeugdzeilers.

Laser Bug

Maak de overstap van Optimist naar deze solo Laser Bug, ervaar meer uitdagingen en potentieel omslaan in je wetsuit. Perfect voor avontuurlijke jeugdzeilers.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

1

Laerling logo Met een stabiel en onzinkbaar ontwerp is de Laerling ideaal voor onze jonge zeilers. De tweepersoonsopstelling onderscheidt het van de Optimist en zorgt voor een sociale zeilervaring.

Laerling

Met een stabiel en onzinkbaar ontwerp is de Laerling ideaal voor onze jonge zeilers. De tweepersoonsopstelling onderscheidt het van de Optimist en zorgt voor een sociale zeilervaring.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

2

Hobie Catsy logo Duik in het catamaranzeilen met de Hobie Catsy. Beginnervriendelijk en spannend, het is de toegangspoort tot avontuur op het water voor onze jongere zeilers.

Hobie Catsy

Duik in het catamaranzeilen met de Hobie Catsy. Beginnervriendelijk en spannend, het is de toegangspoort tot avontuur op het water voor onze jongere zeilers.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

2

Laser Pico logo Ontdek de Laser Pico: Veelzijdig voor zowel ervaren zeilers als beginners. Dynamisch voor één of twee, biedt spannende wind- en waterervaringen.

Laser Pico

Ontdek de Laser Pico: Veelzijdig voor zowel ervaren zeilers als beginners. Dynamisch voor één of twee, biedt spannende wind- en waterervaringen.

Leeftijd

12-14

Capaciteit

2

RS Feva logo Maak kennis met de RS Feva: Een dynamische jeugd zwaardboot, opvolger van de Laser Pico. Modern design, teamwork en spannende functies, waaronder een gennaker, wachten op het water.

RS Feva

Maak kennis met de RS Feva: Een dynamische jeugd zwaardboot, opvolger van de Laser Pico. Modern design, teamwork en spannende functies, waaronder een gennaker, wachten op het water.

Leeftijd

12-14

Capaciteit

2