Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Wat is een RS Feva?

De RS Feva, de vette vervolgstap van de vertrouwde Laser Pico, tilt het zeilkamp van tieners naar een hoger niveau en voegt een nieuwe dimensie toe aan het zwaardbootzeilen. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en geavanceerde functies biedt de RS Feva de perfecte combinatie van stabiliteit en wendbaarheid, waardoor cursisten worden uitgedaagd en hun vaardigheden verfijnen terwijl ze genieten van de sensatie van snel zeilen op het water. Perfect voor jouw zeilvakantie.

 • Aantal personen.

  2.

 • Instructeur.

  Zit in een volgboot en is altijd in de buurt.

 • Stabiliteit.

  Gaat makkelijk schuin en kan omslaan.

 • Zeilkleding.

  Je draagt in deze boot een wetsuit, helm, waterschoenen en zeilhandschoentjes.

 • Specialiteit.

  Als opvolger van de Laser Pico heeft de boot ook een Gennaker waarmee je nog harder gaat.

 • Diploma.

  Tweemans jeugdzeilen.

De RS Feva is speciaal ontworpen als een progressieve stap in de zeilreis van tieners en is uitgerust met een gennaker, waarmee een nieuw niveau van uitdaging wordt toegevoegd. Deze toevoeging, in tegenstelling tot de Laser Pico, tilt het zwaardbootzeilen naar een nieuwe dimensie en opent de deur naar gevorderde jeugdzeilen.

Als opvolger van de Laser Pico behoudt de RS Feva het plezierige karakter van zeilen, maar nodigt het ook uit tot avontuur en uitdaging. Het is niet zomaar een vaartuig; het is een kans om de opwinding van gevorderd jeugdzeilen te ontdekken en tegelijkertijd essentiële vaardigheden voor de toekomst te ontwikkelen. Stap samen met een vriend of vriendin aan boord van de RS Feva en verken de grenzen van zeilen met de toegevoegde sensatie van de gennaker. 🌊⛵😊