Zeilkampen zijn gratis te annuleren tot 1 februari!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Zeilkampen.

Wij verzorgen zeilkampen voor kinderen en jongeren tussen de zes en achttien jaar, verspreid over vijf verschillende leeftijdsgroepen. Zo zorgen wij ervoor dat je met jouw eigen leeftijdsgenoten op zeilkamp gaat en op een kamer slaapt. Kom je voor het eerst zeilen of heb je al wat meer ervaring? Het maakt niet uit, bij Zeilschool De Kikkert zit je altijd goed.

Waarom leeftijdsgroepen?

Bij Zeilschool De Kikkert richten we onze zeilkampen in op leeftijdsgroepen, waardoor elke deelnemer de beste ervaring krijgt. Deze indeling zorgt voor activiteiten en interacties die precies aansluiten bij het ontwikkelingsniveau en de interesses van de kinderen en tieners. Met groepen specifiek voor verschillende leeftijden, van jonge kinderen tot bijna-volwassenen, bieden we uitdagingen en plezier die perfect passen bij elke leeftijdscategorie.

De flexibiliteit om te kiezen tussen groepen, met schakelmomenten op 12, 14 en 16 jaar, stelt kinderen en ouders in staat een kamp te kiezen dat het beste bij hun voorkeuren past.

Meer dan zeilen

Bij De Kikkert geloven we dat een zeilkamp zoveel meer is dan alleen het zeilen zelf. Hoewel we trots zijn op onze hoogwaardige zeilactiviteiten, uitgevoerd met modern materiaal en onder leiding van gecertificeerde instructeurs, streven we naar een veelzijdige ervaring. Ons dagvullende programma is uniek afgestemd op elke leeftijdsgroep, met als doel niet alleen het aanleren van zeilvaardigheden, maar ook het bieden van maximale uitdaging en plezier. Van sportieve activiteiten en creatieve workshops tot avondprogramma's vol entertainment, wij zorgen ervoor dat elke dag bij De Kikkert een avontuur op zich is, waarbij vriendschappen worden gesmeed en onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd.

De juiste begeleiding

Uiteraard zorgen we ervoor dat elke deelnemer de juiste begeleiding krijgt, zowel op het water als daarbuiten. Onze gecertificeerde instructeurs staan garant voor veilige en leerzame zeillessen. Daarnaast creëren we een veilige en ondersteunende omgeving in alle aspecten van het kamp. Elke kamer heeft een eigen instructeurs die als kamercoach niet alleen zorgt voor hygiëne, maar ook een luisterend oor en een vriend(in) voor de week is. Bij problemen of verzoeken zijn ze altijd beschikbaar. En met onze nachtwacht is er 24/7 een aanspreekpunt, zodat de deelnemers zich op elk moment van de dag en nacht veilig en ondersteund voelen.

5 leeftijdsgroepen voor onze zeilkampen.

Kies de groep die het beste bij jou past, ook als de leeftijd niet 1:1 matched. Met deze filosofie zijn wij ervan overtuigd dat we iedereen de beste tijd kunnen geven.

Veelgestelde vragen.

We houden thuisblijvers op de hoogte via onze sociale media.

Bekijk onze weekvideo's van 2023!

KIKKERT WEEK 28 2023

KIKKERT WEEK 29 2023

KIKKERT WEEK 30 2023

KIKKERT WEEK 31 2023

KIKKERT WEEK 32 2023

KIKKERT WEEK 33 2023

KIKKERT WEEK 34 2023

KIKKERT WEEK 35 2023