Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Wat is een Optimist?

Ontdek als jonge avonturier de wonderen van zeilen aan boord van de Optimist! Deze speciaal ontworpen zeilboot is perfect geschikt om uw kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de wereld van het zeilen.

 • Aantal personen.

  1.

 • Instructeur.

  Zit in een volgboot en is altijd in de buurt.

 • Stabiliteit.

  De kans op omslaan is klein en komt niet vaak voor.

 • Zeilkleding.

  Je draagt in deze boot een zeilpak, helm, waterschoenen en zeilhandschoentjes.

 • Specialiteit.

  Eenvoudig om te besturen en geeft vertrouwen op het water door zijn stabiliteit.

 • Diploma.

  Eenmans jeugdzeilen.

Een dag op Zeilschool De Kikkert is als een legendarisch verhaal waarin jij de hoofdrol speelt! De dag begint met het zonnetje (en de zoetgevooisde stemmen van het walteam) die je wekken, waarna jij aanschuift bij een heerlijk ontbijt. Daarna gaan we los op het water met jouw vrienden en vriendinnen en onze meest ervaren instructeurs.

We gaan het water op in uitdagende boten en geven lessen die passen bij jullie niveau en individuele zeildoelen. We kiezen niet alleen voor vaste baantjes, maar verkennen ook regelmatig het hele meer voor een extra uitdaging.Tijdens de lunchpauze kunnen jullie opwarmen met een smakelijke snack van ons walteam, en in de middag is het tijd om jullie zeilvaardigheden nog verder te ontwikkelen. We dagen elkaar dan ook regelmatig uit in spannende wedstrijden.

Aan het einde van de zeildag staat er weer een heerlijke 'aftersailhap' voor jullie klaar. Daarna is er tijd voor welverdiende ontspanning tot aan het avondeten, waar jullie kunnen genieten van een gezellige sfeer en nieuwe vrienden kunnen maken. En dan moet de avond nog beginnen!

Van heerlijke Mexicaanse diners tot knallende disco's, ons team zorgt ervoor dat de avonden net zo legendarisch zijn als de dagen op het water. We beloven dat jullie niet alleen het zeilen naar een hoger niveau tillen, maar ook vrienden maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan🌊⛵🎉