Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Wat is een Hobie Catsy?

Ontdek het plezier en de uitdaging van zeilen tijdens ons zeilkamp met de Hobie Catsy bij Zeilschool de Kikkert! Bereid je voor op een zeilvakantie vol waardevolle vaardigheden voor jouw kinderen.

 • Aantal personen.

  2.

 • Instructeur.

  Zit in een volgboot en is altijd in de buurt.

 • Stabiliteit.

  Stabiel, maar kan ook omslaan.

 • Zeilkleding.

  Je draagt in deze boot een wetsuit, helm, waterschoenen en zeilhandschoentjes.

 • Specialiteit.

  Je leert in deze boot goed samenwerken en hij gaat vooral erg hard!

 • Diploma.

  Jeugdcatamaran.

Stap aan boord van onze Hobie Catsy, de kleinste catamaran in onze vloot en de snelste boot voor de jongste zeilers. Bij Zeilschool de Kikkert bieden we een zeilkamp aan dat gericht is op het creëren van een waardevolle ervaring waar plezier, nautische skills en persoonlijke ontwikkeling samenkomen. De Hobie Catsy staat bekend om zijn stabiliteit en gebruiksgemak, waardoor het de perfecte keuze is voor kinderen die voor het eerst in aanraking komen met zeilen.

Wat maakt de Hobie Catsy zo bijzonder? Het eenvoudige tuigagesysteem en de mogelijkheid om snelheid te maken met de wind in de zeilen zorgen voor een meeslepende en spannende zeilervaring. Onze zeilinstructeurs zijn er altijd om begeleiding te bieden en ervoor te zorgen dat elk kind vol zelfvertrouwen de kunst van het zeilen ontdekt. Zo hebben alle kinderen bij ons de leukste zeilvakantie.