Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Wat is een Laser Bahia?

Maak kennis met de Laser Bahia, de ultieme zeilboot voor sportieve zeilers die op zoek zijn naar snelheid en sportieve uitdagingen met een bemanning van twee tot drie personen! Deze veelzijdige laser zeilboot biedt een opwindende setting waar sportiviteit, snelheid en teamwork samenkomen.

 • Aantal personen.

  2-3.

 • Instructeur.

  Zit in een volgboot en is in de buurt.

 • Stabiliteit.

  Redelijk stabiel maar gemaakt om om te slaan.

 • Zeilkleding.

  Je draagt in deze boot een wetsuit, helm, waterschoenen en zeilhandschoentjes.

 • Specialiteit.

  Spectaculair, trapeze getuigd en met gennaker.

 • Diploma.

  Zwaardboot tweemans.

Met de instructeur in een volgboot naast je, wordt de zeilles interactief en persoonlijk, waardoor zowel beginners die hun eerste stappen zetten in het zeilen als ervaren zeilers die nieuwe uitdagingen zoeken, worden aangesproken. De Laser Bahia past zich aan aan alle niveaus en zorgt voor een dynamische en opwindende watersport beleving.

Wat de Laser Bahia uniek maakt, is de mogelijkheid om de zeilskills naar een hoger niveau te tillen. Met een trapeze en de toevoeging van een gennaker wordt de boot nog sportiever, waardoor je de sensatie van snelheid over het water kunt ervaren. Voel de wind in je haren terwijl je samen met je bemanning nieuwe vaardigheden ontwikkelt en de sportieve uitdagingen aangaat.

Dus, stap aan boord van de Laser Bahia en ga mee op een zeilvakantie waarin snelheid, sportieve uitdaging en persoonlijke groei samenkomen. Hijs de zeilen, scheur over het water en laat de Bahia je leiden naar een wereld van zeilplezier en adrenaline! ⛵🌊😊