Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Wat is een Randmeer?

Ontdek de Randmeer, de perfecte zeilboot voor een afwisselende dag op het water met twee tot vier personen! Met een instructeur aan boord wordt zeilles niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en verrijkend.

 • Aantal personen.

  2-5.

 • Instructeur.

  Zit altijd bij je aan boord.

 • Stabiliteit.

  Erg stabiel en ontworpen om niet om te slaan.

 • Zeilkleding.

  Je draagt in deze boot een zeilpak, stevige schoenen die nat mogen worden en zeilhandschoentjes.

 • Specialiteit.

  Ruim, trapeze getuigd en met Spinnaker.

 • Diploma.

  Kielboot

De Randmeer verwelkomt zeilers van alle niveaus, van beginners tot meer ervaren zeilers. Het gestroomlijnde ontwerp en de ruime kuip bieden een comfortabele omgeving voor zowel leren als genieten. Het is een zeilboot waarbij gezelligheid en instructie hand in hand gaan.

Voor degenen die wat meer uitdaging zoeken, biedt de Randmeer de mogelijkheid om het zeilen spannender te maken. Met een trapeze en de toevoeging van een spinnaker wordt de ervaring uitdagender en opwindender. Zeilers kunnen genieten van het gevoel van snelheid en de extra vaardigheden die komen kijken bij het gebruik van deze geavanceerde zeiluitrusting.

Dus, of je nu een beginner bent die net begint met zeilen of een ervaren zeiler die nieuwe uitdagingen zoekt, de Randmeer staat klaar om jou en je bemanning mee te nemen op een zeilkamp vol gezelligheid en leermomenten. Stap aan boord, hijs de zeilen en laat de Randmeer je begeleiden naar een wereld van zeilplezier en uitdaging! ⛵🌊😊