Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Wat is een Laser Bug?

Ontdek als jonge avonturier de opwinding van solo zeilen aan boord van de Laser Bug! Deze speciaal ontworpen zeilboot is de perfecte introductie tot de wereld van het zeilen voor uw kinderen.

 • Aantal personen.

  1.

 • Instructeur.

  Zit in een volgboot en is altijd in de buurt.

 • Stabiliteit.

  Gaat makkelijk schuin en kan omslaan.

 • Zeilkleding.

  Je draagt in deze boot een wetsuit, helm, waterschoenen en zeilhandschoentjes

 • Specialiteit.

  Biedt als opvolger van de Optimist uitdaging door zijn minder stabiele ontwerp.

 • Diploma.

  Eenmans jeugdzeilen.

Als logische vervolgstap na de Optimist is de Laser Bug gemaakt voor schuin gaan en snelheid. Met zijn compacte formaat en kindvriendelijke ontwerp biedt de Laser boot een veilige en leuke omgeving voor uw kinderen om hun eerste of vervolgstappen te zetten in de zeilwereld. Het lichte gewicht van de boot maakt het gemakkelijk te hanteren, zelfs voor de jongste zeilers.

Wat de Laser Bug zo speciaal maakt, is zijn eenvoudige tuigage en zelflozende ontwerp. Het zeil is makkelijk te bedienen, waardoor kinderen snel vertrouwd raken met de basisprincipes van het zeilen. Als de boot per ongeluk kantelt, kan hij zichzelf legen, wat bijdraagt aan een veilige en plezierige zeilervaring.

De Laser Bug nodigt niet alleen uit tot plezier op het water, maar biedt ook een mooie uitdaging voor de iets meer ervaren zeiler. Het is een kans voor kinderen om belangrijke levensvaardigheden zoals zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het is niet alleen zeilen; het is een ontdekkingsreis waarbij uw kinderen plezier hebben en groeien.

Stap aan boord van de Laser Bug en laat uw kinderen genieten van een hele leuke zeilvakantie. Het is de perfecte manier om de liefde voor het zeilen te ontwikkelen terwijl ze belangrijke vaardigheden voor de toekomst verwerven. 🌊⛵