Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Wat is een Laser Pico?

De Laser Pico, als opvolger van de Laser Bug, biedt een opwindend zeilkamp voor tieners van alle niveaus. Met zijn grootzeil, fok en stabiele romp is de Laser Pico perfect ontworpen om zeilen toegankelijk te maken en een boeiende manier te bieden om samen het water te verkennen.

 • Aantal personen.

  2.

 • Instructeur.

  Zit in een volgboot en is altijd in de buurt.

 • Stabiliteit.

  Gaat makkelijk schuin en kan omslaan.

 • Zeilkleding.

  Je draagt in deze boot een wetsuit, helm, waterschoenen en zeilhandschoentjes.

 • Specialiteit.

  Je leert in deze boot goed samenwerken en hij gaat vooral erg hard!

 • Diploma.

  Tweemans jeugdzeilen.

Met een handzame lengte van ongeveer 3,5 meter is de Laser zeilboot ideaal voor individuele zeilers of tweemans zeilen, waardoor het de perfecte keuze is voor een onvergetelijk zeilkamp bij Zeilschool de Kikkert. Of je nu een beginner bent die de basis van het zeilen wil leren of een ervaren zeiler die vaardigheden wil verbeteren, de Laser Pico past zich aan aan verschillende niveaus van zeilexpertise.

Naast het aanleren van zeilvaardigheden biedt de Laser Pico waardevolle kansen voor tieners om belangrijke levenslessen te leren, zoals teamwork, verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen. Het zeilkamp met de Laser Pico is niet alleen een feest op het water; het is een leerzame reis waar tieners groeien op nautisch en sociaal vlak.

Kies voor een onvergetelijk zeilkamp en laat uw tiener genieten van de Laser Pico-ervaring bij Zeilschool de Kikkert.