Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Wat is een Laerling?

Stap aan boord van de Laerling, 's werelds kleinste kielboot, voor een zeilkamp bij Zeilschool de Kikkert dat niet alleen onvergetelijk is, maar bovenal het allerleukste avontuur voor jou en je kind! Dit meesterwerk, ontworpen door ervaren vakmensen uit de Olympische klassen Soling en Yngling, biedt een speciaal ontworpen, compacte tweemansjeugdboot-ervaring die nergens anders te vinden is.

 • Aantal personen.

  2.

 • Instructeur.

  Zit in een volgboot en is altijd in de buurt.

 • Stabiliteit.

  Zeer stabiel, gemaakt om niet om te slaan.

 • Zeilkleding.

  Je draagt in deze boot een zeilpak, helm, stevige schoenen of waterschoenen en zeilhandschoentjes.

 • Specialiteit.

  Je leert in deze boot goed samenwerken en hij is uitdagender te maken met een spinnaker.

 • Diploma.

  Tweemans jeugdkielboot

Ontdek de basisprincipes van tweemans zeilen in de Laerling tijdens een onvergetelijk zeilkamp bij Zeilschool de Kikkert. Met voldoende ruimte aan boord voor twee enthousiaste deelnemers, belooft de Laerling niet alleen wendbaarheid en uitdaging, maar ook het allerleukste en meest veilige zeilkamp op 's werelds kleinste kielboot. De Laerling kan niet omslaan, waardoor een rustige en stabiele omgeving ontstaat, perfect voor startende en lerende zeilers. En alsof dat nog niet genoeg is, staat de zeilinstructeur altijd paraat om aan boord te stappen, mocht extra begeleiding of een demonstratie nodig zijn.

Voeg het opwindende element van de spinnaker toe, en de Laerling blijft verrassen door zijn compacte formaat te combineren met een mooie snelheid. Met zijn solide ontwerp en aanpassingsvermogen aan diverse weersomstandigheden biedt de Laerling een unieke kans voor zeilers van alle leeftijden om de betoverende wereld van het kleine kielbootzeilen te verkennen tijdens een zeilkamp bij Zeilschool de Kikkert. Grijp deze kans en maak van jullie zeilvakantie een onvergetelijk hoogtepunt! ⛵🌊😊