Zeilkampen zijn gratis te annuleren tot 1 februari!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Eten en drinken

Ons toegewijde keukenteam zet zich elke dag in om met dagverse ingrediënten heerlijke maaltijden te bereiden, perfect afgestemd op een actieve dag op het water. Daarbij hebben we veel ervaring met speciale dieetwensen, zoals vegetarisch, lactosevrij en glutenvrij.

Begin de dag goed

Elke ochtend start je met een voedzaam ontbijt met een ruime keuze aan brood, beleg, muesli, yoghurt en vers fruit. Tijdens het ontbijt kun je ook je eigen lunchpakket samenstellen, zodat je er tijdens het zeilen weer tegenaan kunt.

Lunch Specials

Bij de lunch verrassen we je elke dag met een 'special', zoals een warme soep, een smakelijk saucijzenbroodje of een andere lekkernij. Deze extra touch maakt de lunch net even specialer en geeft je de energie die je nodig hebt voor de rest van de zeildag.

Diner: gevarieerd en smakelijk

Ons diner is een waar hoogtepunt, met elke avond een gevarieerd menu dat zowel gezonde gerechten als af en toe een heerlijke snack bevat. We begrijpen dat het vakantie is, en dat betekent ook genieten van goed en smaakvol eten.

Snacks en 'after sail treats'

Om de dag af te sluiten, bieden we regelmatig chips en andere snacks aan. En na een dag zeilen is er niets beter dan onze 'after sail snack' - denk aan ijsjes, poffertjes, popcorn of andere heerlijkheden die je dag perfect afsluiten.

Dieet- en allergiewensen

We hebben veel ervaring met diverse diëten en allergieën. Van glutenvrij tot lactosevrij en vegetarisch,we zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van onze maaltijden. Niet alleen bij de hoofdmaaltijd, maar bij alles wat we serveren.

Bij De Kikkert is eten een integraal onderdeel van de zeilkampervaring. We zorgen ervoor dat je niet alleen fysiek wordt uitgedaagd op het water, maar ook culinair wordt verwend. Eet smakelijk!