Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Eten en drinken

Stap binnen in de culinaire wereld van Zeilschool De Kikkert, waar onze professionele keuken elke dag met passie en toewijding verse maaltijden bereidt. Bij De Kikkert geloven we dat goed eten een essentieel onderdeel is van een onvergetelijke ervaring, en daarom streven we ernaar om elke maaltijd tot een smaakvolle belevenis te maken.

Visie op food en beverage

In onze keuken wordt met zorg en aandacht gewerkt aan het samenstellen van gevarieerde menu's. Van smaakvolle falafel maaltijden tot levendige Mexicaanse avonden en sfeervolle BBQ's, we nemen je smaakpapillen mee op een reis rond de wereld. Onze culinaire creativiteit komt tot uiting in de diversiteit van gerechten die we serveren, waardoor elke maaltijd een nieuwe en verrassende ervaring wordt.

Bij De Kikkert geloven we niet alleen in versheid en variatie, maar ook in het creëren van een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het dineren. Of je nu geniet van een heerlijke maaltijd na een dag zeilen of samenkomt voor een thema-avond, onze keuken staat garant voor smaakvolle herinneringen die verder gaan dan alleen het zeilkamp. Laat je verrassen en verwennen door de culinaire hoogstandjes van Zeilschool De Kikkert.

Toewijding aan Dagverse maaltijden

Bij Zeilschool De Kikkert staat ons toegewijde keukenteam elke dag paraat, klaar om met dagverse ingrediënten overheerlijke maaltijden te bereiden die perfect aansluiten op een actieve dag op het water. Onze expertise strekt zich uit tot speciale dieetwensen, waarbij we moeiteloos inspelen op vegetarische, lactosevrije en glutenvrije voorkeuren.

Een Voedzaam Begin

Begin je dag op de juiste manier met een voedzaam ontbijt, bestaande uit een uitgebreide selectie van vers brood, diverse soorten beleg, muesli, yoghurt en vers fruit. Tijdens het ontbijt kun je tevens je eigen lunchpakket samenstellen, zodat je vol energie aan je zeildag kunt beginnen.

Lunch Specials: Een Extra Dimensie

Onze lunch wordt dagelijks verrijkt met speciale extraatjes, zoals een smaakvolle soep, een overheerlijk saucijzenbroodje of een andere verrassende lekkernij. Deze 'Lunch Specials' voegen een extra dimensie toe aan je middagmaal en voorzien je van de benodigde energie voor de rest van de zeildag.

Diner bij De Kikkert

Het diner bij De Kikkert is een ware belevenis, met elke avond een gevarieerd menu dat zowel gezonde gerechten als af en toe een heerlijke snack omvat. Een vakantie draait ook om genieten van smaakvol eten.

Snacks en 'After Sail Treats'

Om de dag op een zoete noot af te sluiten, bieden we regelmatig snacks aan, zoals chips en andere lekkernijen. En na een dag vol zeilplezier is er niets beter dan onze 'after sail treat' - denk aan ijsjes, poffertjes, popcorn of andere heerlijkheden die je dag perfect afsluiten.

Dieet- en Allergiewensen: Een Zorgeloze Ervaring

Bij De Kikkert hebben we uitgebreide ervaring met diverse diëten en allergieën, variërend van glutenvrij tot lactosevrij en vegetarisch. We bereiden deze maaltijden in een aparte keuken om de veiligheid te garanderen en houden rekening met alle dieetwensen en allergieën zonder meerprijs. Zo streven we ernaar om een zorgeloze ervaring te bieden aan al onze gasten.

Eten als Onderdeel van de belevenis

Bij Zeilschool De Kikkert is eten niet slechts een bijkomstigheid; het is een integraal onderdeel van de zeilkampervaring. We garanderen dat je niet alleen fysiek wordt uitgedaagd op het water, maar ook culinair wordt verwend. Eet smakelijk!