Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Onze locatie

Welkom bij De Kikkert, prachtig gelegen in de schilderachtige Brekkenpolder nabij Lemmer, Friesland. Sinds de oprichting in 1979 is De Kikkert al ruim 44 jaar een gerenommeerd begrip in de regio en biedt een unieke zeilervaring in een authentieke omgeving. Onze boerderij, nu een bruisende groepsaccommodatie en zeilschool, vormt de ideale bestemming voor eenieder die verlangt naar een unieke combinatie van zeilplezier en ontspanning.

 • Alles op 1 plek.

  Eten, slapen, recreëren

 • Slaapplek.

  Voor 126 personen

 • Conferentieruimte.

  Met beamer en whiteboards

 • Professionele keuken.

  Elke dag met passie en toewijding verse maaltijden bereidt

 • Eetzaal.

  Uitgerust met bar en licht/geluidset

 • Duurzaam.

  200 zonnepanelen, eigen waterzuiveringsinstallatie en septictank

Direct aan het water vind je ons ruime terras, gelegen aan het westen en daarmee biedt het de perfecte setting voor de mooiste zonsondergangen. Geniet van een ontspannen moment aan het water, waar rust en natuur samenkomen. Dit terras vormt de ideale plek om na een dag vol zeilplezier te ontspannen en de ervaringen te delen.

Ontdek onze 21 comfortabele slaapkamers, elk met uitzicht op de Friese natuur en voorzien van een eigen douche en toilet. Bij De Kikkert bieden we meer dan alleen een verblijf; met sportvelden, tennisbanen en diverse watersportactiviteiten is er altijd wat te beleven. Voor meer zakelijke doeleinden hebben wij ook een conferentieruimte beschikbaar, volledig uitgerust met een beamer en whiteboards. Deze ruimte biedt een professionele omgeving voor vergaderingen, presentaties en andere zakelijke bijeenkomsten.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij De Kikkert. Onze locatie wordt voorzien van stroom door 200 zonnepanelen, waardoor we ons steentje bijdragen aan een groenere toekomst. Daarnaast beschikken we over een waterzuiveringsinstallatie die grondwater omzet in schoon drinkwater. In combinatie met onze sceptictank, die vuil water met behulp van bacteriën zuivert en het gereinigde water terugbrengt in de natuur, streven we naar een duurzaam en ecologisch verantwoorde omgeving. Zo kunnen onze gasten niet alleen genieten van een onvergetelijke ervaring, maar dragen ze ook bij aan een gezondere planeet.

De centrale ruimte, geschikt voor 150 personen, is perfect voor gezamenlijke maaltijden en transformeert 's avonds tot een bruisende feestzaal. Dankzij de ligging aan het water is het de ideale startlocatie voor een dag vol zeilplezier. Onze gezellige binnenbar staat garant voor sfeervolle avonden. Of je nu komt voor een zakelijke vergadering, een feestelijke bijeenkomst, of een ontspannen zeiluitje, De Kikkert biedt een unieke ervaring voor elke groep of gelegenheid.