Zeilkampen zijn gratis te annuleren tot 1 februari!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Ons team

Maak kennis met onze enthousiaste en toegewijde stafleden. Ons team is het kloppend hart van onze zeilschool, een groep jonge, energieke individuen die niet alleen gepassioneerd zijn over zeilen, maar ook over het creëren van een veilige, leerzame en vooral leuke omgeving voor iedereen.

Jong, deskundig en toegewijd

Ons team bestaat uit jonge enthousiastelingen die naast hun studie de kunst van het zeilen en het begeleiden van groepen beheersen. Zij worden intern opgeleid volgens de normen van de kwalificatiestructuur sport, onder het CWO-keurmerk. Dit betekent dat elke instructeur niet alleen technisch bekwaam is, maar ook de vaardigheden en kennis heeft om zeillessen en activiteiten op een professionele manier te verzorgen.

Een hecht team

Wat ons team bijzonder maakt, is de hechte band en het gedeelde enthousiasme voor het zeilen. De ervaren leden van het team, die aan het einde van hun studie of aan het begin van hun carrière staan, zorgen voor inhoudelijke begeleiding en kwaliteitswaarborging. Dit zorgt ervoor dat iedereen die bij ons komt zeilen of deelnemen aan activiteiten de best mogelijke ervaring heeft.

Veiligheid en betrouwbaarheid voorop

Bij De Kikkert is veiligheid geen bijzaak; het is onze prioriteit. Elk lid van ons team heeft een gedragscode ondertekend en wij besteden regelmatig aandacht aan het onderwerp van sociale veiligheid. Dit zorgt ervoor dat onze omgeving niet alleen leuk en gezellig is, maar ook veilig en betrouwbaar.

Kom en ervaar de unieke sfeer bij De Kikkert, waar ons team klaarstaat om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen. Of je nu komt voor zeillessen of deelneemt aan onze andere activiteiten, je bent in goede handen!