Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Ons team

Maak kennis met ons gepassioneerde en toegewijde team dat het hart vormt van onze zeilschool. Bij De Kikkert streven we ernaar een veilige, leerzame, en bovenal plezierige omgeving te creëren, mogelijk gemaakt door een groep jonge, energieke individuen met een gedeelde liefde voor zeilen.

Jong, deskundig en toegewijd

Onze enthousiaste teamleden zijn jong, deskundig, en toegewijd. Ze beheersen niet alleen de kunst van het zeilen maar hebben ook de vaardigheden om groepen te begeleiden. Intern worden ze opgeleid volgens de normen van de kwalificatiestructuur sport, onder het CWO-keurmerk. Hierdoor garanderen we niet alleen technische bekwaamheid, maar ook professionele vaardigheden om zeillessen en activiteiten te verzorgen.

Een hecht team

Wat ons team onderscheidt, is de hechte band en het gedeelde enthousiasme voor het zeilen. De ervaren leden van het team, die aan het einde van hun studie of aan het begin van hun carrière staan, zorgen voor inhoudelijke begeleiding en kwaliteitswaarborging bij de jongere instructeurs. Dit zorgt ervoor dat iedereen die bij ons komt zeilen of deelnemen aan activiteiten de best mogelijke ervaring heeft.

Veiligheid en betrouwbaarheid voorop

Bij De Kikkert is veiligheid geen bijzaak; het is onze prioriteit. Elk lid van ons team heeft een gedragscode ondertekend en wij besteden regelmatig aandacht aan het onderwerp van sociale veiligheid. Dit zorgt ervoor dat onze omgeving niet alleen leuk en gezellig is, maar ook veilig en betrouwbaar.

Kom en ervaar de unieke sfeer bij De Kikkert, waar ons team klaarstaat om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen. Of je nu komt voor zeillessen of deelneemt aan onze andere activiteiten, je bent in goede handen!