Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

6-9 jaar: Blitskikkers

Bij de Blitskikkers staat plezier in het zeilen en spelenderwijs leren centraal, voor het eerst op je eigen zeilvakantie met leeftijdsgenootjes! Bij ons staat veiligheid, leren en natuurlijk heel veel plezier voorop. Onze speciaal ontworpen programma's zijn gericht op de unieke behoeften en interesses van kinderen tussen de 6 en 9 jaar oud, waarbij we een geweldige combinatie bieden van speelse zeillessen en leerzame ervaringen op het water. Op die manier wordt je zeilkamp in Friesland een fantastische eerste zomerkamp ervaring!

Bekijk het aanbod
 • Veiligheid voorop.

  Door het gebruik van CE gekeurd en nieuw materiaal, de juiste zeilkleding, rustig vaarwater en een instructeur dichtbij, houden wij onze zeilkampen te allen tijde veilig.

 • Spelenderwijs leren zeilen.

  Wij geloven in een lesvorm waarbij plezier en vertrouwen creëren op het water voorop staan. Daarom wisselen we lessen af met spellen en andere activiteiten om zo een perfect. Zo stellen we het perfecte jeugdzeilkamp samen.

 • Meer dan een instructeur.

  Onze stafleden zorgen, naast het zeilen, voor 24/7 begeleiding van uw kind, waar hun plek in de groep en persoonlijke hygiëne centraal staan.

 • Communicatie.

  Wij verzorgen dagelijks foto en video updates. Voor vragen zijn wij 24/7 bereikbaar.

 • Food & Beverage.

  Dagelijks voorzien wij in vers bereide en gevarieerde maaltijden. Speciaal voor de kleintjes zorgen we ervoor dat ze voldoende krijgen door hun porties apart op te scheppen. We houden rekening met alle diëten en allergieën zonder meerprijs.

 • Programma en activiteiten.

  Naast het zeilen hebben we vette middagspellen, energieke avondprogramma’s en externe activiteiten, afgestemd op de leeftijd en behoeften van de groep.

Bij Zeilschool De Kikkert geloven we in spelenderwijs leren zeilen. We leggen de nadruk op het kweken van vertrouwen op het water, waarbij instructeurs een ondersteunende rol spelen om ervoor te zorgen dat elk kind zich comfortabel voelt op het water.

Bij ons zijn instructeurs niet alleen leraren; ze fungeren ook als begeleiders en maatjes voor uw kinderen. Onze toegewijde stafleden helpen om de slaapkamers schoon te houden, zorgen ervoor dat de kinderen dagelijks douchen en helpen hen indien nodig met het uitzoeken en aantrekken van schone kleren. Ze zien erop toe dat er voldoende wordt geslapen en gegeten, omdat de kleintjes hier af en toe nog wat hulp bij nodig hebben. Samen zorgen we voor de leukste week van het jaar!

Een dag in de leeftijdsgroep 6-9 jaar.

Een dag bij de Blitskikkers, onze jongste zeilers van 6-9 jaar, begint met het genieten van een vers ontbijt met de hele groep. Na het ontbijt is het tijd om je om te kleden en je zeilspullen te pakken. Maak je geen zorgen: de instructeur herinnert je aan wat je allemaal mee moet nemen en zorgt ervoor dat dit meegaat het water op. Samen met je eigen groepje en instructeur ga je dan het meer op, waar je in de ochtend spelenderwijs leert zeilen. Zo raak je stap voor stap vertrouwd in je eigen boot.

Na een ochtend vol zeilplezier, doen we ook in de middag nog wat leuke zeillessen. Wanneer de concentratie en energie wat afnemen in de middag houden we het zeilen voor gezien en sluiten we de middag af met een vet spel! Na deze actieve middag staat er een lekker en gezond diner voor je klaar. De dag wordt afgesloten met een speciaal avondprogramma vol leuke activiteiten en verkleedpartijen, voordat het tijd is om naar bed te gaan. Je kamercoach zorgt ervoor dat je lekker wordt opgefrist en op bed wordt gelegd, zodat je uitgerust bent voor de volgende dag vol nieuwe ervaringen bij Zeilschool De Kikkert.

Onze boten voor jou.

Voor jonge zeilers, zowel beginners als meer ervaren zeilers, hebben we de perfecte selectie boten. Als je nieuw bent, biedt de Optimist een ideale solo-zeilervaring, terwijl de Laerling geschikt is voor duo-avonturen. Voor diegenen die op zoek zijn naar meer uitdaging en snelheid, zijn de Laser Bug en de Hobie Catsy de juiste keuzes.

Twijfel je welke boot het beste bij jou past? Gebruik dan onze keuzehulp hier.

Optimist logo De SailQube Optimist is ideaal voor beginnende zeilers. De stabiliteit en verstelbare zeilgrootte maken de eerste waterervaringen stressvrij.

Optimist

De SailQube Optimist is ideaal voor beginnende zeilers. De stabiliteit en verstelbare zeilgrootte maken de eerste waterervaringen stressvrij.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

1

Laerling logo Met een stabiel en onzinkbaar ontwerp is de Laerling ideaal voor onze jonge zeilers. De tweepersoonsopstelling onderscheidt het van de Optimist en zorgt voor een sociale zeilervaring.

Laerling

Met een stabiel en onzinkbaar ontwerp is de Laerling ideaal voor onze jonge zeilers. De tweepersoonsopstelling onderscheidt het van de Optimist en zorgt voor een sociale zeilervaring.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

2

Laser Bug logo Maak de overstap van Optimist naar deze solo Laser Bug, ervaar meer uitdagingen en potentieel omslaan in je wetsuit. Perfect voor avontuurlijke jeugdzeilers.

Laser Bug

Maak de overstap van Optimist naar deze solo Laser Bug, ervaar meer uitdagingen en potentieel omslaan in je wetsuit. Perfect voor avontuurlijke jeugdzeilers.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

1

Hobie Catsy logo Duik in het catamaranzeilen met de Hobie Catsy. Beginnervriendelijk en spannend, het is de toegangspoort tot avontuur op het water voor onze jongere zeilers.

Hobie Catsy

Duik in het catamaranzeilen met de Hobie Catsy. Beginnervriendelijk en spannend, het is de toegangspoort tot avontuur op het water voor onze jongere zeilers.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

2

Bekijk de zeilkampen!

Zin gekregen om te zeilen? Ga naar onze boekingsmodule en zie alle zeilkampen die we voor jouw leeftijdsgroep aanbieden.

Bekijk het aanbod
Bekijk het aanbod

Veelgestelde vragen.

Ja, zeker! Tijdens het beluurtje tussen 17:00-18:00 kun je met je kind bellen. Als ze niet beschikbaar zijn, plannen we een ander tijdstip in. Onthoud wel dat 'geen bericht goed bericht' is. Hoewel het fijn is om te bellen, kan te veel contact heimwee verergeren. Maak thuis afspraken over het belmoment, bijvoorbeeld halverwege de week. Zo verwacht je kind niet dagelijks een telefoontje.

Videomateriaal voor deze leeftijdsgroep!

DE KIKKERT WEEK 29 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 30 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 32 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 32 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 33 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 34 2022 6-12