Zeilkampen zijn gratis te annuleren tot 1 februari!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

10-12 jaar: Brulkikkers

Overdag scheuren we over het water, maar natuurlijk is zeilen niet het enige wat centraal staat deze week: het maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes is wat de week zo speciaal maakt, daarom doe je naast het zeilen ook een heleboel leuke dingen! We zeilen wat langer door, en blijven langer wakker om leuke spellen te spelen dan de jongere kinderen.

Bekijk het aanbod
  • Zeilen én fun.

    Het is geen school, dus we leren het zeilen spelenderwijs. Verder doen we genoeg leuke dingen zoals een discofeestje en een bezoekje aan het aquapark!

  • Veel keuze in boten.

    Of je nu alleen wilt, of met je vriendje of vriendinnetje, we hebben altijd een geschikte boot voor jou.

  • Afsluiten met een diploma.

    Na een week zeilen krijg je een diploma mee naar huis, zo kun je aan iedereen laten zien dat je een echte zeiler bent.

Onze boten voor jou.

Voor zowel beginnende als ervaren jonge zeilers hebben we de ideale boten. Solo zeil je in de Optimist, perfect voor starters, of in de Laerling voor duo-avonturen. Voor meer uitdaging en snelheid zijn de Laser Bug en de Hobie Catsy de juiste keuze.

Optimist logo De SailQube Optimist is ideaal voor beginnende zeilers. De stabiliteit en verstelbare zeilgrootte maken de eerste waterervaringen stressvrij.

Optimist

De SailQube Optimist is ideaal voor beginnende zeilers. De stabiliteit en verstelbare zeilgrootte maken de eerste waterervaringen stressvrij.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

1

Laser Bug logo Maak de overstap van Optimist naar deze solo Laser Bug, ervaar meer uitdagingen en potentieel omslaan in je wetsuit. Perfect voor avontuurlijke jeugdzeilers.

Laser Bug

Maak de overstap van Optimist naar deze solo Laser Bug, ervaar meer uitdagingen en potentieel omslaan in je wetsuit. Perfect voor avontuurlijke jeugdzeilers.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

1

Laerling logo Met een stabiel en onzinkbaar ontwerp is de Laerling ideaal voor onze jonge zeilers. De tweepersoonsopstelling onderscheidt het van de Optimist en zorgt voor een sociale zeilervaring.

Laerling

Met een stabiel en onzinkbaar ontwerp is de Laerling ideaal voor onze jonge zeilers. De tweepersoonsopstelling onderscheidt het van de Optimist en zorgt voor een sociale zeilervaring.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

2

Hobie Catsy logo Duik in het catamaranzeilen met de Hobie Catsy. Beginnervriendelijk en spannend, het is de toegangspoort tot avontuur op het water voor onze jongere zeilers.

Hobie Catsy

Duik in het catamaranzeilen met de Hobie Catsy. Beginnervriendelijk en spannend, het is de toegangspoort tot avontuur op het water voor onze jongere zeilers.

Leeftijd

6-12

Capaciteit

2

Bekijk de zeilkampen!

Zin gekregen om te zeilen? Ga naar onze boekingsmodule en zie alle zeilkampen die we voor jouw leeftijdsgroep aanbieden.

Bekijk het aanbod
Bekijk aanbod

Veelgestelde vragen.

Een zwemdiploma is verplicht voor deelname aan onze zeilactiviteiten, voor ieders veiligheid.

Videomateriaal voor deze leeftijdsgroep!

DE KIKKERT WEEK 29 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 30 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 32 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 32 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 33 2022 6-12

DE KIKKERT WEEK 34 2022 6-12