Zeilkampen zijn gratis te annuleren tot 1 februari!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

12-14 jaar: Drilkikkers

Klaar voor meer uitdaging en fun? Hier vind je de perfecte mix van serieuze zeillessen en coole avondactiviteiten. Ontdek grotere boten en ervaar de kick van avondzeilen, disco's en zelfs een waterski-avontuur in Sneek. Met de keuze tussen de snelle Laser Pico en de veelzijdige Randmeer, is het aan jou om je volgende zeilavontuur te bepalen!

Bekijk het aanbod
  • Uitdaging & fun.

    Je leert nieuwe vaardigheden in grotere boten zoals de Laser Pico of de Randmeer, maar het draait om meer dan zeilen; we gaan waterskiën, hebben disco's, gaan avondzeilen en nog veel meer!

  • Echt vakantie.

    Samen houden we het opgeruimd, maar verder heb je geen corvee. Wij zorgen voor alles, van eten tot schoonmaken.

  • Toewerken naar een diploma.

    De lessen zijn CWO gecertificeerd, dus we werken gedurende de week toe naar je volgende diploma.

Onze boten voor jou.

Of je nu op zoek bent naar meer snelheid, en niet bang bent om regelmatig in het water te vallen of liever een stabiele boot, en meer wilt gaan relaxen, deze leeftijdsgroep heeft het!

Randmeer logo De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Randmeer

De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Leeftijd

12+

Capaciteit

5

Laser Pico logo Ontdek de Laser Pico: Veelzijdig voor zowel ervaren zeilers als beginners. Dynamisch voor één of twee, biedt spannende wind- en waterervaringen.

Laser Pico

Ontdek de Laser Pico: Veelzijdig voor zowel ervaren zeilers als beginners. Dynamisch voor één of twee, biedt spannende wind- en waterervaringen.

Leeftijd

12-14

Capaciteit

2

RS Feva logo Maak kennis met de RS Feva: Een dynamische jeugd zwaardboot, opvolger van de Laser Pico. Modern design, teamwork en spannende functies, waaronder een gennaker, wachten op het water.

RS Feva

Maak kennis met de RS Feva: Een dynamische jeugd zwaardboot, opvolger van de Laser Pico. Modern design, teamwork en spannende functies, waaronder een gennaker, wachten op het water.

Leeftijd

12-14

Capaciteit

2

Bekijk de zeilkampen!

Zin gekregen om te zeilen? Ga naar onze boekingsmodule en zie alle zeilkampen die we voor jouw leeftijdsgroep aanbieden.

Bekijk het aanbod
Bekijk aanbod

Veelgestelde vragen.

Ja, jongens en meisjes slapen in aparte kamers.

Videomateriaal voor deze leeftijdsgroep!

DE KIKKERT WEEK 29 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 30 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 32 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 33 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 34 2022 12 18