Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

16-18 jaar: Gifkikkers

Welkom bij de ultieme jongerenvakantie op Zeilschool De Kikkert! Hier draait alles om jou, en we hebben de perfecte mix van uitdagende zeillessen en geweldige activiteiten samengesteld voor een week die je nooit zal vergeten!

Onze instructeurs zijn er om je naar dat volgende zeildiploma te leiden. Ze dagen je uit om je grenzen te verleggen en je zeilvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Maak je klaar voor vette tochten en de kans om je skills te laten zien in onze te gekke zeilwedstrijden.

Bekijk het aanbod
 • Meer dan zeilen.

  We leren je niet alleen echt goed zeilen, maar we zorgen ook dat jij de leukste tijd hebt op de kant.

 • Echt vakantie.

  Samen houden we het opgeruimd, maar verder heb je geen corvee. Wij zorgen voor alles, van eten tot schoonmaken. Dan heb jij tijd om te chillen.

 • Toewerken naar een diploma.

  De lessen zijn erop gericht om jou uit te dagen en toe te werken naar het volgende CWO diploma.

 • Het instructeursschap.

  De boten waar je in deze leeftijdsgroep in zeilt gebruiken wij ook voor de instructeursopleiding.

 • Communicatie.

  Wij verzorgen dagelijks foto en video updates. Voor vragen zijn wij 24/7 bereikbaar.

 • Food & Beverage.

  Dagelijks voorzien wij in vers bereide en gevarieerde maaltijden. Ook houden we rekening met alle diëten en allergieën zonder meerprijs.

Het programma? Dat maken we samen met jou en de instructeurs op basis van jullie behoeften en doelen. Of je nu wilt werken aan nieuwe zeilvaardigheden, vriendschappen wilt sluiten, of gewoon plezier wilt hebben, wij passen ons aan jouw verwachtingen aan.

Bij Zeilschool De Kikkert vinden we de juiste balans tussen zeilen en andere vette activiteiten. Wist je bijvoorbeeld dat we één keer per week met de partybus vertrekken naar een discotheek voor een episch feestje? Wij zijn er klaar voor om samen met jou een zomerweek vol zeilplezier, nieuwe vriendschappen en geweldige herinneringen te beleven met de Gifkikkers. Let's go! 🌊⛵🎉

Een dag in de leeftijdsgroep 16-18.

Een dag op Zeilschool De Kikkert is als een legendarisch verhaal waarin jij de hoofdrol speelt! De dag begint met het zonnetje (en de zoetgevooisde stemmen van het walteam) die je wekken, waarna jij aanschuift bij een heerlijk ontbijt. Daarna gaan we los op het water met jouw vrienden en vriendinnen en onze meest ervaren instructeurs.

We gaan het water op in uitdagende boten en geven lessen die passen bij jullie niveau en individuele zeildoelen. We kiezen niet alleen voor vaste baantjes, maar verkennen ook regelmatig het hele meer voor een extra uitdaging.Tijdens de lunchpauze kunnen jullie opwarmen met een smakelijke snack van ons walteam, en in de middag is het tijd om jullie zeilvaardigheden nog verder te ontwikkelen. We dagen elkaar dan ook regelmatig uit in spannende wedstrijden.

Aan het einde van de zeildag staat er weer een heerlijke 'aftersailhap' voor jullie klaar. Daarna is er tijd voor welverdiende ontspanning tot aan het avondeten, waar jullie kunnen genieten van een gezellige sfeer en nieuwe vrienden kunnen maken. En dan moet de avond nog beginnen!

Van heerlijke Mexicaanse diners tot knallende disco's, ons team zorgt ervoor dat de avonden net zo legendarisch zijn als de dagen op het water. We beloven dat jullie niet alleen het zeilen naar een hoger niveau tillen, maar ook vrienden maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan🌊 ⛵🎉

Onze boten voor jou.

Kies je voor de Randmeer, waar stabiliteit centraal staat en je de keuze hebt tussen relaxed of sportief zeilen? Of ga je voor de uitdaging van de Laser Bahia, waarbij je constant alert moet zijn om de boot overeind te houden? De keuze is aan jou!

Randmeer logo De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Randmeer

De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Leeftijd

12+

Capaciteit

5

Laser Bahia logo Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Laser Bahia

Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Leeftijd

14+

Capaciteit

3

Bekijk de zeilkampen!

Zin gekregen om te zeilen? Ga naar onze boekingsmodule en zie alle zeilkampen die we voor jouw leeftijdsgroep aanbieden.

Bekijk het aanbod
Bekijk het aanbod

Veelgestelde vragen.

Veiligheid staat bij ons voorop, en daarom is een zwemdiploma verplicht voor deelname aan onze zeilactiviteiten. We hechten veel waarde aan een zorgeloze en plezierige ervaring voor iedereen. Een zwemdiploma vormt niet alleen een belangrijke basis voor persoonlijke veiligheid, maar het draagt ook bij aan het vertrouwen en de gemoedsrust van alle deelnemers. Het stelt ons in staat om een prettige en ontspannen sfeer te creëren, waarin iedereen volop van het zeilen kan genieten.

Videomateriaal voor deze leeftijdsgroep!

DE KIKKERT WEEK 29 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 30 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 32 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 33 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 34 2022 12 18