Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

14-16 jaar: Opkikkers

De Opkikkers! Hier sta je aan de vooravond van een avontuur vol uitdagingen en vrijheid, helemaal afgestemd op jouw behoefte aan actie en zelfstandigheid. In deze te gekke zeilweek combineren we wateractie met relaxte momenten aan wal, waardoor je niet alleen vrienden voor het leven maakt, maar ook fantastische herinneringen deelt. Wat dit zeilkamp extra cool maakt, is dat we juist voor jouw groep volop ruimte laten voor eigen inbreng in het programma. Het moet immers echt voelen als jouw jongerenvakantie!

Bekijk het aanbod
 • Meer dan zeilen.

  We leren je niet alleen echt goed zeilen, maar we zorgen ook dat jij de leukste tijd hebt op de kant.

 • Echt vakantie.

  Samen houden we het opgeruimd, maar verder heb je geen corvee. Wij zorgen voor alles, van eten tot schoonmaken. Dan heb jij tijd om te chillen.

 • Toewerken naar een diploma.

  De lessen zijn erop gericht om jou uit te dagen en toe te werken naar het volgende CWO diploma.

 • Het instructeursschap.

  De boten waar je in deze leeftijdsgroep in zeilt gebruiken wij ook voor de instructeursopleiding.

 • Communicatie.

  Wij verzorgen dagelijks foto en video updates. Voor vragen zijn wij 24/7 bereikbaar.

 • Food & Beverage.

  Dagelijks voorzien wij in vers bereide en gevarieerde maaltijden. Ook houden we rekening met alle diëten en allergieën zonder meerprijs.

Bij de Opkikkers krijg je de kans om voor het eerst les te krijgen in de volwassen boten, waarmee je de stap kunt zetten naar het instructeursschap. Hier maak je kennis met nieuwe vaardigheden zoals zeilen met de gennaker, trapeze of het maken van een lange tocht door het prachtige Friesland. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook vette externe activiteiten voor je in petto! Denk aan een knallend feest in discotheek Ald Wall in Heeg, of wat dacht je van een spectaculaire banaanvaren-ervaring achter onze snelle boot? Het wordt niet alleen een geweldige zeilvakantie, maar ook een onvergetelijk avontuur vol fun en nieuwe ervaringen! ⛵🌊🎉

Een dag in 14-16 op de kikkert.

Bij de Opkikkers start jouw dag met een kickstart: een gezond ontbijt met verse broodjes van Bakkerij Breimer uit Lemmer, yoghurt, fruit en als extraatje warme lekkernijen zoals croissants of kaiser broodjes. Zo heb je de energie om vol enthousiasme aan een ochtend vol uitdagende lessen te beginnen, allemaal afgestemd op jouw niveau.

Samen met je maten en instructeur ga je het water op om de wind te trotseren en stevig te zeilen. Na een intensieve ochtend staat er een smakelijke lunch op je te wachten, waarbij het walteam je ook verrast met warme hapjes zoals loempia's of broodjes bapao. Het is de perfecte oppepper om weer vol energie aan het middagblok te beginnen, waarin je verder werkt aan het uitbouwen van jouw zeilvaardigheden.

Terug aan de kant staat een warme douche voor je klaar en heb je wat vrije tijd om lekker te chillen met je vrienden. Dan schuif je aan voor een heerlijk Mexicaans diner, speciaal bereid door ons topteam. Terwijl wij de boel opruimen, heb jij nog wat tijd voor jezelf.

Maar de avond is nog niet voorbij! Een vet avondprogramma staat op het programma, dat we knallend afsluiten met een disco. Ben jij klaar voor een dag vol zeilplezier, lekker eten, chillen en een avond vol entertainment? Let's go! 🌊⛵🌮🎉

Onze boten voor jou.

Kies je voor de Randmeer, waar stabiliteit centraal staat en je de keuze hebt tussen relaxed of sportief zeilen? Of ga je voor de uitdaging van de Laser Bahia, waarbij je constant alert moet zijn om de boot overeind te houden? De keuze is aan jou!

Randmeer logo De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Randmeer

De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Leeftijd

12+

Capaciteit

5

Laser Bahia logo Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Laser Bahia

Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Leeftijd

14+

Capaciteit

3

Bekijk de zeilkampen!

Zin gekregen om te zeilen? Ga naar onze boekingsmodule en zie alle zeilkampen die we voor jouw leeftijdsgroep aanbieden.

Bekijk het aanbod
Bekijk het aanbod

Veelgestelde vragen.

In een linnenpakket zitten een hoeslaken, kussensloop, dekbed, kussen en dekbedovertrek en daarnaast 3 handdoeken voor het douchen. Je bent dus ready om heerlijk bij ons te kunnen slapen, we raden je alleen nog aan om een wat grotere handdoek mee te nemen die je kan meenemen als je gaat zwemmen.

Videomateriaal voor deze leeftijdsgroep!

DE KIKKERT WEEK 29 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 30 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 32 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 33 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 34 2022 12 18