Zeilkampen zijn gratis te annuleren tot 1 februari!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

14-16 jaar: Opkikkers

Hier wacht je een wereld vol uitdagingen en vrijheden, afgestemd op jouw behoefte aan avontuur en zelfstandigheid. Met een perfecte mix van actie op het water en relaxte momenten aan wal, krijg je volop de kans om te chillen en zelf activiteiten voor te stellen.

Bekijk het aanbod
  • Meer dan zeilen.

    Je ontdekt niet alleen de fijne kneepjes van het zeilen, maar beleeft ook spannende activiteiten zoals het aquapark in Sneek en een avondje uit in de discotheek van Heeg.

  • Echt vakantie.

    Samen houden we het opgeruimd, maar verder heb je geen corvee. Wij zorgen voor alles, van eten tot schoonmaken. Dan heb jij tijd om te chillen.

  • Toewerken naar een diploma.

    De lessen zijn CWO gecertificeerd, dus we werken gedurende de week toe naar je volgende diploma.

Onze boten voor jou.

Kies je voor de Randmeer, waar stabiliteit centraal staat en je de keuze hebt tussen relaxed of sportief zeilen? Of ga je voor de uitdaging van de Laser Bahia, waarbij je constant alert moet zijn om de boot overeind te houden? De keuze is aan jou!

Randmeer logo De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Randmeer

De Randmeer, onze grootste boot, combineert stabiliteit van de kielboot met spektakel van de zwaardboot. Kies voor een sportieve zeiltocht met trapeze en spinnaker opties.

Leeftijd

12+

Capaciteit

5

Laser Bahia logo Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Laser Bahia

Ontdek de Laser Bahia: Een spannende driepersoons zwaardboot, vergelijkbaar in grootte met de Randmeer. Geniet van dynamisch zeilen in een ruime kuip.

Leeftijd

14+

Capaciteit

3

Bekijk de zeilkampen!

Zin gekregen om te zeilen? Ga naar onze boekingsmodule en zie alle zeilkampen die we voor jouw leeftijdsgroep aanbieden.

Bekijk het aanbod
Bekijk aanbod

Veelgestelde vragen.

We houden altijd rekening met het niveau van deelnemers, maar voorop staan de voorkeuren omtrent vrienden en vriendinnen.

Videomateriaal voor deze leeftijdsgroep!

DE KIKKERT WEEK 29 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 30 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 32 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 33 2022 12-18

DE KIKKERT WEEK 34 2022 12 18