Pinksterweekend

Datum

29 May - 01 Jun

Aantal dagen

3 dagen, 3 nachten

Bekeken

253

Aantal plaatsen

40
Zeilen met familie
Iedere avond gezelligheid
Dagverse maaltijden
Iedere dag foto's op social media
Lang weekend uitwaaien in Friesland

Weekendoverzicht

De Bootsoort

De Randmeer

Tijdens het weekend kun je zeilen in een open kielboot, ‘type Randmeer’. De Randmeer is licht, gewichtstabiel en reageert supergevoelig op haar balansroer waardoor je al snel veel gevoel voor wind en water ontwikkelt. Kortom, de Randmeer is een sportieve boot waarbij je dichtbij het water de vaardigheid van het zeilen onder de knie krijgt. Ook is het mogelijk voor de gevorderde zeiler om een spinnaker te huren om de Randmeer nog sneller te laten varen.
Het weekend arrangement

Weekendoverzicht

Tijdens dit weekend kunt u lekker gaan zeilen in onze randmeren. U zeilt een randmeer met maximaal 4 volwassenen. Goed bereikbaar binnen een dag vanaf de Kikkert zijn onder andere de dorpjes Sloten, Woudsend, Heeg, Lemmer en Oosterzee. In de ochtend kunt u een lunchpakket klaarmaken, maar het is ook mogelijk dat u op een terrasje wat gaat eten en drinken. Dit weekend arrangement start op vrijdagavond met een avondmaaltijd, en is op maandagmiddag afgelopen.
F&B

Eten & drinken

Op de Kikkert verzorgen wij gedurende het weekend goede maaltijden. Elke ochtend wordt er vers brood en een croissant of tijgerbol geleverd. In de ochtend kunt u er voor kiezen om een lunchpakket mee te nemen voor de zeildag. 's Middags staat er een after-sailhap voor u klaar en kunt u onder het genot van een drankje napraten over de dag. Ook verzorgen wij voor u een gevarieerd driegangenmenu. Indien u een allergie heeft of vegetariër bent, dan kunnen wij hiermee rekening houden. Wel dient u dit twee weken voor aankomst aan ons door te geven.
Slapen

Onze slaapkamers

De Kikkert beschikt over 21 slaapkamers met eigen douche en toilet. Zo slaapt u met uw gezelschap op een slaapkamer die van alle faciliteiten is voorzien.
Actief op vakantie

Zeilen in Friesland

Voor een actieve zeilvakantie zit u bij Zeilschool De Kikkert goed en ook na het zeilen is het de plek voor gezelligheid. In onze centrale recreatieruimte hebben we een grote bar waar we kunnen proosten op een mooie dag en bij minder weer doen we gezellig de open haard aan. Ook is het mogelijk om in de recreatieruimte gebruik te maken van onze biljarttafel, airhockey, tafelvoetbal en tafeltennisfaciliteiten. Mooi weer in de avond? Er heeft ook vast altijd iemand zin om de tennisbaan op te gaan, een potje voetbal of volleybal te spelen, of het water op te gaan om te suppen.
Keurmerken en Certificering

Algemene informatie

Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd om de veiligheid en kwaliteit van de kampen te waarborgen. Zij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke week krijgt zowel op het water als op de kant. Iedere drie jaar wordt de zwaardbootvloot vernieuwd door Sailcenter, zo heeft ons materiaal altijd de beste kwaliteit. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de SGR, wat betekent dat u onbezorgd uw vakantie kan boeken.

Reserveren

Product Prijs Beschikbare plaatsen Periode Aantal dagen
Pinksterweekend 240,00 40 29 May ~ 01 Jun 3 dagen, 3 nachten

Booking Information

Naam Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Aantal Totaal

Extra opties

Selecteer hieronder de aanvullende opties voor de boeking.

Artikelen Prijs Per persoon Aantal
Bedlinnen, handdoeken en dekbed – Weekend

Reserveer een bedlinnen en handdoeken pakket

15,00 Geen
Zeilpak Weekend

Huur bij De Kikkert een Zeilpak van Musto. Dit zeilpak bied comfort tijdens uw zeilweekend.

15,00 Geen
Annuleringsverzekering

Heeft u geen doorlopende reisverzekering? Of denkt uw reisverzekering geen annulering? Dan kunt u bij De Kikkert een annuleringsverzekering afsluiten. Hiermee kunt u de zeilcursus kosteloos om boeken dan wel annuleren en krijgt u de volledige reissom terug. Let op: sluit u geen annuleringsverzekering af dan hanteren wij onze algemene voorwaarden, te vinden op deze website.

30,00 Ja1

Samenvatting

Subtotaal 0,00
Extra opties 0,00
Totaal 0,00

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is