Didactische opleiding - Pasen

Datum

09 Apr - 11 Apr

Aantal dagen

4 dagen, 4 nachten

Bekeken

294

Aantal plaatsen

20
CWO IV examen
Topmateriaal
Acht dagen zeilopleiding
Uitdagende omstandigheden
Dagverse maaltijden
CWO Instructeurspas

Impressie van de week

Inleiding

De week in vogelvlucht

Heb jij je eigenvaardigheids opleiding positief afgesloten? Dan ben je helemaal klaar om de allerlaatste stap tot het instructeursschap te nemen! Tijdens deze opleiding komt het instructeursprofiel meer aan te orde: hoe ga je om met groepen kinderen? Ben je communicatief handig? Wat zijn je organisatorische skills en hoe zet je deze in? Zo zijn er nog veel meer vragen waar we jou bij gaan helpen.
Het doel

Eigen zeilvaardigheid

In deze week krijg je training van de beste trainers van De Kikkert. Met topmateriaal creëren we de allerbeste leeromgeving voor jou! In deze week train je samen je eigen zeilvaardigheid op zowel praktisch als theoretisch vlak. De opleiding wordt serieuzer ingestoken dan wat je van de zomerweken gewend bent, zo zorgen we ervoor dat we je goed voorbereiden op het mogelijke instructeursschap. Aan het eind van de week zal er een theorie-examen plaatsvinden, welke je samen met het praktijkexamen moet halen om instructeur te worden. Alle trainingen en theorieblokken worden aangeboden door CWO-gecertificeerde trainers.
De Bootsoort

Weekendinhoud

Na het behalen van je eigen vaardigheid op de opleiding krijgt elk instructeur een didactische/ methodische opleiding van twee dagen die later in het jaar zal plaatsvinden tijdens een weekend. In dit weekend staat het leren lesgeven centraal. Lokale Friese kinderen komen gezellig een weekend zeilen en alle nieuwe instructeurs leren lesgeven onder begeleiding van een persoonlijke ervaren begeleider. Als de kinderen ’s avonds naar huis gaan staan er in de avonduren workshops klaar, oftewel een zeer leerzaam weekend waarin alle facetten en beginselen van de zeilschool aan bod komen. Tijdens dit weekend zullen we weer kijken naar jouw vaardigheden, als zeilschool is dit ons laatste selectie moment voordat we jou definitief laten toetreden tot onze hechte zeilschool familie. Nu komt het instructeursprofiel meer aan te orde: hoe ga je om met groepen kinderen? Ben je communicatief handig? Wat zijn je organisatorische skills en hoe zet je deze in? Zo zijn er nog veel meer vragen waar we jou bij gaan helpen.
Jouw eerste zomer

Jouw eerste zomer als instructeur

In de eerste weken dat je les gaat geven word je begeleid door een zeer ervaren instructeur, ook wel zeilcoach genoemd. Samen met hem of haar ga je kijken naar het traject dat je moet doorlopen om een ervaren en zelfstandige instructeur te worden. Dit alles vindt in een competentie gerichte leeromgeving plaats waarbij er leervraag gerichte begeleiding plaats vindt. Klinkt allemaal erg technisch, maar het doel is om er samen voor te zorgen dat je elke week een betere instructeur wordt! Zo wordt je altijd geholpen met de problemen/ uitdagingen die je tegenkomt om zo snel mogelijk een goede maar vooral ook ontzettend leuke instructeur te worden.
Keurmerken en Certificering

Algemene informatie

De CWO (Commissie Watersport Opleidingen) is een stichting die samen met de HISWA-vereniging en het Watersportverbond een uniform diplomasysteem voor eigen zeilvaardigheid en richtlijnen voor instructeursopleidingen inrichten en in stand houden. Als instructeur kom je in een leertraject terecht, waarin je kan groeien van een beginnende instructeur tot een vergevorderde instructeur.

Reserveren

Product Prijs Beschikbare plaatsen Periode Aantal dagen
Didactische opleiding - Pasen 175,00 20 09 Apr ~ 11 Apr 4 dagen, 4 nachten

Booking Information

Naam Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Aantal Totaal

Samenvatting

Subtotaal 0,00
Totaal 0,00

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Voor al uw vragen

Voor vragen over onze zeilkampen of andere producten ben elke dag bereikbaar tussen 8:00 en 22:00, in het hoofdseizoen ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor vragen van ouders of gasten van De Kikkert. Je kunt mij ook altijd bereiken door één van de contactformulieren op de website in te vullen of een mail te sturen naar info@dekikkert.nl

Joren Wintjes

Bedrijfsleider

Contact Skype

joren.wintjes

Phone

31 (0)514 568900

Email

info@dekikkert.nl