Reserveren

vanaf180,00

Ansegeln

Datum

08 May - 08 May

Aantal dagen

3 dagen, 2 nachten

Bekeken

136

Aantal plaatsen

60
Zeilen met vrienden
Iedere avond gezelligheid
Iedere dag vers eten geleverd
Zeilwedstrijd op zaterdag
Foto's van het weekend
Jaarlijks zeilweekend

Weekendoverzicht

Het Zeilweekend

Weekendoverzicht

Dit weekend is al jarenlang het het grote vrienden van de kikkert weekend. Samen met andere kun je een lang weekend zeilen en genieten aan de bar in Friesland. Overdag ga je samen met andere deelnemers van het weekend zelfstandig het water op. Goed bereikbaar binnen een dag vanaf de Kikkert zijn onder andere de dorpjes Sloten, Woudsend, Heeg, Lemmer en Oosterzee. In de ochtend kunt u een lunchpakket klaarmaken, u bent volledig vrij om uw eigen plan te trekken. Daarna zorgen wij dat er een avondmaaltijd klaarstaat en gaat de bar open tot in de late uurtjes. Deze cursus begint op vrijdagavond met een avondmaaltijd, en is op zondagmiddag afgelopen.
De Bootsoort

De Randmeer

We zeilen in een open kielboot, ‘type Randmeer’. De Randmeer is licht, gewichtstabiel en reageert supergevoelig op haar balansroer waardoor je al snel veel gevoel voor wind en water ontwikkelt. Kortom, de Randmeer is een sportieve boot waarbij je dichtbij het water de vaardigheid van het zeilen onder de knie krijgt. Ook is het mogelijk voor de gevorderde zeiler om kennis te maken met het spinnakerzeilen en het gebruikmaken van de trapeze om de Randmeer nog sneller te laten varen.
F&B

Eten & drinken

Op de Kikkert verzorgen wij gedurende het weekend goede maaltijden, drinken en tussendoortjes die mee aan boord gaan. Elke ochtend wordt er vers brood en een croissant of tijgerbol geleverd. In de ochtend kunt u er voor kiezen om een lunchpakket mee te nemen of u gaat op een terras lunchen. Na de zeildag staat er een after-sailhap voor u klaar en kunt u onder het genot van een drankje napraten over de dag. Ook verzorgen wij voor u een gevarieerd driegangenmenu. Indien u een allergie heeft of vegetariër bent, dan kunnen wij hiermee rekening houden. Wel dient u dit twee weken voor aankomst aan ons door te geven.
Slapen

Onze slaapkamers

De Kikkert beschikt over 21 slaapkamers met eigen douche en toilet. Zo slaapt u met anderen volwassenen op een slaapkamer die van alle faciliteiten is voorzien. We streven ernaar om tijdens de cursusweken met maximaal 4 personen op één kamer te slapen.
Actief op vakantie

Zeilen in Friesland

Voor een actief zeilweekend zit u bij Zeilschool De Kikkert goed en ook na het zeilen is het de plek voor gezelligheid. In onze centrale recreatieruimte hebben we een grote bar waar we kunnen proosten op een mooie dag en bij minder weer doen we gezellig de open haard aan. Ook is het mogelijk om in de recreatieruimte gebruik te maken van onze biljarttafel, airhockey, tafelvoetbal en tafeltennisfaciliteiten. Mooi weer in de avond? Er heeft ook vast altijd iemand zin om de tennisbaan op te gaan, een potje voetbal of volleybal te spelen, of het water op te gaan om te suppen. Tijdens dit weekend zal er ook een wedstrijd plaatsvinden op zaterdag waar jaarlijks om de titel wordt gestreden.
Keurmerken en Certificering

Algemene informatie

Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd om de veiligheid en kwaliteit van de kampen te waarborgen. Zij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke week krijgt zowel op het water als op de kant. Iedere drie jaar wordt de zwaardbootvloot vernieuwd door Sailcenter, zo heeft ons materiaal altijd de beste kwaliteit. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de SGR, wat betekent dat u onbezorgd uw vakantie kan boeken.

Reserveren

Product Prijs Beschikbare plaatsen Periode Aantal dagen
Ansegeln 180,00 60 08 May ~ 08 May 3 dagen, 2 nachten

Booking Information

Naam Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Aantal Totaal

Extra opties

Selecteer hieronder de aanvullende opties voor de boeking.

Artikelen Prijs Per persoon Aantal
Bedlinnen, handdoeken en dekbed – Weekend

Reserveer een bedlinnen en handdoeken pakket

15,00 Geen
Zeilpak Weekend

Huur bij De Kikkert een Zeilpak van Musto. Dit zeilpak bied comfort tijdens uw zeilweekend.

15,00 Geen
Annuleringsverzekering

Heeft u geen doorlopende reisverzekering? Of denkt uw reisverzekering geen annulering? Dan kunt u bij De Kikkert een annuleringsverzekering afsluiten. Hiermee kunt u de zeilcursus kosteloos om boeken dan wel annuleren en krijgt u de volledige reissom terug. Let op: sluit u geen annuleringsverzekering af dan hanteren wij onze algemene voorwaarden, te vinden op deze website.

30,00 Ja1

Samenvatting

Subtotaal 0,00
Extra opties 0,00
Totaal 0,00

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is