Zeilkampen zijn gratis te annuleren tot 1 februari!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Studentenorganisaties

Welkom bij Zeilschool De Kikkert, waar we een dag lang plezier, zeilavonturen en chillen aan het water op de planning hebben staan! In onze groepsaccommodatie draait alles om jullie, en we hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat jullie dag te gek wordt.

 • Actief & ontspannen.

  Beleef de ultieme balans tussen een actieve dag zeilen en ontspannen samenzijn op ons gezellige terras.

 • Dagvers eten.

  Sluit je dag af met een heerlijk Fries borrelplateau of een luxe bbq die bij jullie wensen aansluit. Wij houden rekening met elk dieet zonder meerprijs.

 • Van vergaderen tot feesten.

  Van inspirerende vergaderruimtes tot grootschalige feestavonden, De Kikkert biedt de ideale setting voor elk event.

 • Werken aan teamspirit.

  Of het nu om zeilwedstrijden of teamspellen gaat, de activiteiten in onze groepsaccommodatie brengen jullie dichter bij elkaar.

 • Top locatie.

  Gelegen in de polder zonder buren, met grote sportvelden, speelruimtes en een tennisbaan.

 • Comfortabel slapen.

  21 slaapkamers met eigen douche en WC.

Een dag op de kikkert als student.

Laten we beginnen met dagvers eten - gewoon lekker en zonder gedoe. Voor degenen met allergieën of speciale diëten, no worries, we got you covered, zonder extra kosten. Iedereen verdient een heerlijke maaltijd, toch?

Of je nu wilt vergaderen, een tukkie doen, feesten of gewoon lekker chillen, bij Zeilschool De Kikkert regelen we het allemaal voor jullie. Geen stress, gewoon genieten van de dag.

Voor de studiehoofden onder ons hebben we zelfs een plekje aan het water om te vergaderen. Lekker inspirerend, toch? Na een beetje brain work, kunnen jullie de middag vullen met zeilavonturen, relaxen en gewoon doen waar jullie zin in hebben.

En wanneer de avond aanbreekt, toveren we Zeilschool De Kikkert om tot de perfecte feestlocatie. Dus trek je dansschoenen aan en maak je klaar om de dag in stijl af te sluiten met je studiebuddies.

Voor de nachtbrakers hebben we slaapplekken, gewoon chill en comfortabel. Word wakker met het geluid van kabbelend water, ready voor een nieuwe dag vol zeilplezier.

Kortom, Zeilschool De Kikkert is dé spot waar jullie als studenten een te gekke dag kunnen beleven, vol feesten, lekker eten, relaxte sfeer en alle faciliteiten die je nodig hebt. Come aboard en laten we er samen een topdag van maken! ⛵🍴🎉😊

Veelgestelde vragen.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar de zeilschool. Alle voedsel- en drankartikelen die tijdens het weekend worden gebruikt, moeten worden afgenomen bij de Kikkert. Hierover spreken we voor aanvang van het evenement een vaste prijs met elkaar af. Hou er rekening mee dat de drankjes aan de bar in principe de enige kosten zijn die de deelnemer nog moet maken dit weekend. Alle andere food & beverage, activiteit, feestavond en andere zaken zijn bij de prijs inbegrepen.

Moeten al onze leden kunnen zeilen

Niet iedereen hoeft te kunnen zeilen, wel minimaal 1 persoon per boot. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid en het plezier van iedereen op het water gewaarborgd blijven, hebben we enkele belangrijke richtlijnen met betrekking tot de persoon die de boot vaart. Bij het huren van een zeilboot is het verplicht dat er altijd een ervaren persoon aan boord is die de boot bekwaam van punt A naar punt B kan brengen, zowel op de motor als bezeild. Deze persoon, ook wel de 'schipper' genoemd, heeft de verantwoordelijkheid voor de boot en de bemanning.

Belangrijk is dat de aangewezen schipper geen alcohol mag consumeren zolang de boot nog in beweging is of op enige andere wijze in gebruik is.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen

Overnachting met ontbijt, diner, borrelnootjes/zoutjes voor na het zeilen en tijdens het feest, onbeperkt koffie/thee/water/fruit, bar-, kook- en bedieningspersoneel, de schoonmaakkosten, gebruik van alle faciliteiten zoals licht- en geluidsinstallatie, sportvelden en tennisbaan.

Kunnen we een feest geven bij jullie op locatie

Het is absoluut mogelijk om een feest te organiseren! Maak gebruik van onze hoogwaardige licht- en geluidsinstallatie, verbouw de recreatiezaal in jouw thema, en geniet van het zonnige terras waar de luidsprekers ook kunnen worden ingeschakeld. Het voordeel van onze locatie is dat we geen directe buren hebben, waardoor weinig rekening hoeft te worden gehouden met geluidsoverlast. Hierdoor kan het feest tot laat doorgaan!

Hoe zien de slaapkamers eruit

Elke slaapkamer is uitgerust met 6 bedden (3 stapelbedden), een eigen douche, dubbele wastafel en toilet. De gang met de slaapkamers is afgescheiden van de feestzaal, waardoor er minimale overlast is voor degenen die willen rusten, zelfs als het feestje tot laat doorgaat.

Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn

We kunnen snel iets voor jullie regelen. Echter, houd er rekening mee dat als je met een kleine groep bent, het mogelijk is dat we je naast een andere studentengroep plaatsen. Neem altijd contact met ons op per e-mail of telefonisch, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer impressievideo's

Nestor Trophy Stage I