Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Bedrijfsuitjes en evenementen

Ben je op zoek naar een exclusief en memorabel bedrijfsuitje in Friesland? De Kikkert verwelkomt je voor een ervaring waarin teambuilding en plezier perfect samengaan. Gelegen in het schilderachtige Friesland bieden wij de ideale combinatie van actie op het water, ontspanning aan de wal en een overvloed aan gezelligheid. Ontsnap aan de dagelijkse routine en ervaar samen met je collega's een dag die langdurige impact zal hebben. Of je nu wilt vergaderen, borrelen, feesten, barbecueën of een combinatie van dit alles, bij Zeilschool De Kikkert zijn de mogelijkheden eindeloos.

 • Actief & ontspannen.

  Beleef de ultieme balans tussen een actieve dag zeilen en ontspannen samenzijn op ons gezellige terras.

 • Dagvers eten.

  Sluit je dag af met een heerlijk Fries borrelplateau of een luxe bbq die bij jullie wensen aansluit. Wij houden rekening met elk dieet zonder meerprijs.

 • Van vergaderen tot feesten.

  Van inspirerende vergaderruimtes tot grootschalige feestavonden, De Kikkert biedt de ideale setting voor elk bedrijfsevenement.

 • Werken aan teamspirit.

  Of het nu om zeilwedstrijden of teamspellen gaat, de activiteiten bij De Kikkert brengen collega's dichter bij elkaar.

 • Top locatie.

  Gelegen in de polder zonder buren, met grote sportvelden, speelruimtes en een tennisbaan.

 • Comfortabel slapen.

  21 slaapkamers met eigen douche en WC.

Sfeerimpressie

Een dag bij zeilschool de kikkert.

Begin je dag met een inspirerende vergadering in een van onze sfeervolle ruimtes aan het water. Daarna is het tijd om de zeilen te hijsen en het water op te gaan voor een actieve en verfrissende teambuilding activiteit.

Na de zeilavonturen staat er een heerlijke borrel voor je klaar aan de kade. Ons team verzorgt dagvers eten en staat garant voor een luxe OFYR BBQ, waarbij je kunt genieten van culinaire hoogstandjes met uitzicht op het water. Laat je compleet ontzorgen door ons team, zodat je volledig kunt genieten van het bedrijfsuitje.

Voor de avontuurlijke teams bieden we zelfs de mogelijkheid tot banaanvaren, een opwindende activiteit die teamgeest en plezier combineert. Of je nu wilt ontspannen of de adrenaline wilt voelen, bij Zeilschool De Kikkert passen we het bedrijfsuitje aan op de wensen van jouw team.

Na het smullen van de culinaire hoogstandjes is het tijd om de dag af te sluiten in gezelligheid. Borrel met collega's en praat na over de dag, terwijl we de locatie omtoveren tot een feestelijke setting. Geen zorgen over naar huis gaan, want ons bedrijfsuitje biedt de mogelijkheid tot overnachting. Een perfecte gelegenheid om de teambanden verder te versterken en samen een onvergetelijke tijd te beleven.

Veelgestelde vragen.

Natuurlijk begrijpen we dat plannen soms veranderen. Helaas brengt een annulering kosten met zich mee volgens onze annuleringsvoorwaarden. Deze bedragen 30% van de overeengekomen prijs bij annulering tot 2 maanden voor aanvang en 100% bij annulering binnen 2 maanden voor de activiteit. Het minimumbedrag voor de schadeloosstelling is €500.

We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en te helpen waar mogelijk. Hopelijk kunnen we je op een ander moment verwelkomen!