Wij kiezen voor het Nationaal Watersportdiploma!
Lemmer, Friesland (NL)Google
4,6 (95)

Bedrijfsuitjes en evenementen

Ben je op zoek naar een exclusief en memorabel bedrijfsuitje in Friesland? De Kikkert verwelkomt je voor een ervaring waarin teambuilding en plezier perfect samengaan. Gelegen in het schilderachtige Friesland bieden wij de ideale combinatie van actie op het water, ontspanning aan de wal en een overvloed aan gezelligheid. Ontsnap aan de dagelijkse routine en ervaar samen met je collega's een dag die langdurige impact zal hebben. Of je nu wilt vergaderen, borrelen, feesten, barbecueën of een combinatie van dit alles, bij Zeilschool De Kikkert zijn de mogelijkheden eindeloos.

 • Actief & ontspannen.

  Beleef de ultieme balans tussen een actieve dag zeilen en ontspannen samenzijn op ons gezellige terras.

 • Dagvers eten.

  Sluit je dag af met een heerlijk Fries borrelplateau of een luxe bbq die bij jullie wensen aansluit. Wij houden rekening met elk dieet zonder meerprijs.

 • Van vergaderen tot feesten.

  Van inspirerende vergaderruimtes tot grootschalige feestavonden, De Kikkert biedt de ideale setting voor elk bedrijfsevenement.

 • Werken aan teamspirit.

  Of het nu om zeilwedstrijden of teamspellen gaat, de activiteiten bij De Kikkert brengen collega's dichter bij elkaar.

 • Top locatie.

  Gelegen in de polder zonder buren, met grote sportvelden, speelruimtes en een tennisbaan.

 • Comfortabel slapen.

  21 slaapkamers met eigen douche en WC.

Sfeerimpressie

Een dag bij zeilschool de kikkert.

Begin je dag met een inspirerende vergadering in een van onze sfeervolle ruimtes aan het water. Daarna is het tijd om de zeilen te hijsen en het water op te gaan voor een actieve en verfrissende teambuilding activiteit.

Na de zeilavonturen staat er een heerlijke borrel voor je klaar aan de kade. Ons team verzorgt dagvers eten en staat garant voor een luxe OFYR BBQ, waarbij je kunt genieten van culinaire hoogstandjes met uitzicht op het water. Laat je compleet ontzorgen door ons team, zodat je volledig kunt genieten van het bedrijfsuitje.

Voor de avontuurlijke teams bieden we zelfs de mogelijkheid tot banaanvaren, een opwindende activiteit die teamgeest en plezier combineert. Of je nu wilt ontspannen of de adrenaline wilt voelen, bij Zeilschool De Kikkert passen we het bedrijfsuitje aan op de wensen van jouw team.

Na het smullen van de culinaire hoogstandjes is het tijd om de dag af te sluiten in gezelligheid. Borrel met collega's en praat na over de dag, terwijl we de locatie omtoveren tot een feestelijke setting. Geen zorgen over naar huis gaan, want ons bedrijfsuitje biedt de mogelijkheid tot overnachting. Een perfecte gelegenheid om de teambanden verder te versterken en samen een onvergetelijke tijd te beleven.

Veelgestelde vragen.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar de zeilschool. Alle voedsel- en drankartikelen die tijdens het weekend worden gebruikt, moeten worden afgenomen bij de Kikkert. Hierover spreken we voor aanvang van het evenement een vaste prijs met elkaar af. Hou er rekening mee dat de drankjes aan de bar in principe de enige kosten zijn die de deelnemer nog moet maken dit weekend. Alle andere food & beverage, activiteit, feestavond en andere zaken zijn bij de prijs inbegrepen.

Moeten al onze leden kunnen zeilen

Niet iedereen hoeft te kunnen zeilen, wel minimaal 1 persoon per boot. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid en het plezier van iedereen op het water gewaarborgd blijven, hebben we enkele belangrijke richtlijnen met betrekking tot de persoon die de boot vaart. Bij het huren van een zeilboot is het verplicht dat er altijd een ervaren persoon aan boord is die de boot bekwaam van punt A naar punt B kan brengen, zowel op de motor als bezeild. Deze persoon, ook wel de 'schipper' genoemd, heeft de verantwoordelijkheid voor de boot en de bemanning.

Belangrijk is dat de aangewezen schipper geen alcohol mag consumeren zolang de boot nog in beweging is of op enige andere wijze in gebruik is.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen

Overnachting met ontbijt, diner, borrelnootjes/zoutjes voor na het zeilen en tijdens het feest, onbeperkt koffie/thee/water/fruit, bar-, kook- en bedieningspersoneel, de schoonmaakkosten, gebruik van alle faciliteiten zoals licht- en geluidsinstallatie, sportvelden en tennisbaan.

Kunnen we een feest geven bij jullie op locatie

Het is absoluut mogelijk om een feest te organiseren! Maak gebruik van onze hoogwaardige licht- en geluidsinstallatie, verbouw de recreatiezaal in jouw thema, en geniet van het zonnige terras waar de luidsprekers ook kunnen worden ingeschakeld. Het voordeel van onze locatie is dat we geen directe buren hebben, waardoor weinig rekening hoeft te worden gehouden met geluidsoverlast. Hierdoor kan het feest tot laat doorgaan!

Hoe zien de slaapkamers eruit

Elke slaapkamer is uitgerust met 6 bedden (3 stapelbedden), een eigen douche, dubbele wastafel en toilet. De gang met de slaapkamers is afgescheiden van de feestzaal, waardoor er minimale overlast is voor degenen die willen rusten, zelfs als het feestje tot laat doorgaat.

Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn

We kunnen snel iets voor jullie regelen. Echter, houd er rekening mee dat als je met een kleine groep bent, het mogelijk is dat we je naast een andere studentengroep plaatsen. Neem altijd contact met ons op per e-mail of telefonisch, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.