Reserveren

vanaf540,00

Laser Pico Week 18

Datum

26 Apr - 02 May

Aantal dagen

7 dagen, 6 nachten

Bekeken

363

Aantal plaatsen

22
Iedere avond avondprogramma
CWO gecertificeerde zeillessen
Kamercoach
Dagverse maaltijden
Iedere dag foto's op social media
Boek met SGR garantie

Op zeilkamp bij de Kikkert

De Bootsoort

Laser Pico

Voor iedereen die de Bug en Optimist ontgroeid is, hebben wij de Laser Pico als ideale opvolger. Deze boot sluit perfect aan op de behoeften van de fanatieke zeilers met wat ervaring, maar is ook voor beginners zeer geschikt. Deze spetterende zwaardboot wordt met twee personen gevaren. Goed bediend komt hij makkelijk in plané. Omdat de Laser Pico zo licht en snel is, krijg je vanzelf veel wind- en bootgevoel. Je krijgt les van speciaal getrainde instructeurs die precies weten hoe je het maximale uit de boot haalt. Ga je schuin? Geen probleem; voeten onder de hangbanden en gaan!
Jouw kamp

De week in vogelvlucht

Als tiener laat je de kleinere zeilboten achter je en maak je de overstap naar het grote werk. Samen met anderen heb je de leukste ervaringen tijdens de zeillessen of ‘s avonds op de kant. Ons walteam zal zorgen voor een knallend avondprogramma dat aansluit op jouw wensen. Is dat op De Kikkert en wil je de instructeurs verslaan tijdens een potje trefbal? Of laat jij je dansmoves graag zien in Discotheek d’Ald Wal, waar we op donderdag met de Gaasterland Express naartoe zullen gaan?
F&B

Eten en drinken

Omdat zeilen veel energie kost, is het ontzettend belangrijk dat het jou aan niets ontbreekt. In samenwerking met plaatselijke leveranciers hebben we elke ochtend een ontbijt special en wordt tijdens de lunch een lunchhap gebracht door het walteam. ‘s Avonds wordt er in samenwerking met Jellesma’s VersTriade een dagverse avondmaaltijd gemaakt. Zo kom jij je zeilkamp zeker door! Naast de drie gezonde maaltijden per dag mag er af en toe ook wel wat worden gesnoept. Zo zal er overdag altijd wat snoep en genoeg limonade mee het water op gaan. Ook zorgen wij ervoor dat bij aankomst er een bakje chips en wat te drinken voor je klaar staat.
Slapen

Jouw kamercoach

Wij weten dat een week op zeilkamp gaan nog best spannend kan zijn. Daarom vinden we het belangrijk dat jij elke avond na een lange dag zeilen je verhaal kwijt kan bij jouw eigen kamercoach. ‘s Avonds komt je kamercoach langs om de dag nog even met jou en je kamergenootjes te bespreken. Je slaapt met maximaal vijf andere leeftijdsgenootjes op een kamer, wat het recept is voor een superweek!
Soort Kamp

Extern zeilkamp

Ben je met je ouders op vakantie in de buurt? Kies dan voor ons externe zeilkamp, op deze manier maak je al het gave mee, maar slaap je niet bij ons op De Kikkert.
Keurmerken en Certificering

Algemene informatie

Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd om de veiligheid en kwaliteit van de kampen te waarborgen. Zij zorgen ervoor dat uw kind een onvergetelijke week krijgt zowel op het water als op de kant. Iedere drie jaar wordt de zwaardbootvloot vernieuwd door Sailcenter, zo heeft ons materiaal altijd de beste kwaliteit. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de SGR, wat betekent dat u onbezorgd de vakantie voor uw kind kan boeken.

Reserveren

Product Prijs Beschikbare plaatsen Periode Aantal dagen
Laser Pico Week 18 540,00 22 26 Apr ~ 02 May 7 dagen, 6 nachten

Booking Information

Naam Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Aantal Totaal

Extra opties

Selecteer hieronder de aanvullende opties voor de boeking.

Artikelen Prijs Per persoon Aantal
Extern slapen

Als je tijdens de cursus niet op locatie wilt slapen boek je hier een extern kamp.

-100,00 Ja1
Bedlinnen, handdoeken en dekbed – Week

Reserveer een bedlinnen en handdoeken pakket

25,00 Ja1
Musto Zeilpak – Week

Huur bij De Kikkert een zeilpak van Musto tegen de regen en wind.

Een absolute aanrader voor al onze kampen die comfort bied tijdens het zeilen of de pauze momenten.

30,00 Ja1
Wetsuit & Lycra

Een wetsuit van Prolimit om warm te blijven op de boot. Prijs is inclusief warmte isolerende, UV-beschermende lycra onderkleding.

* Neem je een eigen wetsuit mee, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

22,50 Ja1
Waterschoenen

Waterschoenen voor tijdens de cursusweek. Gepast schoeisel is verplicht op onze zeilschool.

* Waterschoenen aan te raden bij de Laser, Laerling en Optimist cursussen

10,00 Ja1
Annuleringsverzekering

Heeft u geen doorlopende reisverzekering? Of denkt uw reisverzekering geen annulering? Dan kunt u bij De Kikkert een annuleringsverzekering afsluiten. Hiermee kunt u de zeilcursus kosteloos om boeken dan wel annuleren en krijgt u de volledige reissom terug. Let op: sluit u geen annuleringsverzekering af dan hanteren wij onze algemene voorwaarden, te vinden op deze website.

30,00 Ja1
Toeristenbelasting*, SGR en Reserveringskosten** – Cursus week

* 1,25 p.p. per nacht

** 10,00 p.p. per week

17,50 Ja1

Samenvatting

Subtotaal 0,00
Extra opties 0,00
Totaal 0,00

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Voor al uw vragen

Voor vragen over onze zeilkampen of andere producten ben elke dag bereikbaar tussen 8:00 en 22:00, in het hoofdseizoen ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor vragen van ouders of gasten van De Kikkert. Je kunt mij ook altijd bereiken door één van de contactformulieren op de website in te vullen of een mail te sturen naar info@dekikkert.nl

Joren Wintjes

Bedrijfsleider

Contact Skype

joren.wintjes

Phone

31 (0)514 568900

Email

info@dekikkert.nl