Reserveren

vanaf540,00

Laerling Week 18

Datum

26 Apr - 02 May

Aantal dagen

7 dagen, 6 nachten

Bekeken

332

Aantal plaatsen

20

Impressie van de week

De Bootsoort

De Laerling

Als je samen op zeilkamp wilt, is de Laerling perfect. Samen zit je aan boord van ‘s werelds kleinste kielboot. Maar ook als je alleen komt, is dit een ideale mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken. De Laerling is geschikt voor kinderen van elk niveau om te leren zeilen. Door zijn zware kiel is de boot zeer stabiel en leuk om te varen. De Laerling bereid jonge kinderen goed voor op het grotere werk in de Randmeer.
Jouw kamp

De week in vogelvlucht

Overdag scheur je over het water in je eigen Laerling ‘s Middags ga je terug naar de zeilschool voor een activiteit of blijf je langer doorzeilen op het water. Samen met je instructeur zullen we het dagprogramma op jou en de rest van de groep afstemmen. Natuurlijk is zeilen niet het enige wat centraal staat deze week: het maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes is wat de week zo speciaal maakt.
F&B

Eten en drinken

Omdat zeilen veel energie kost, is het ontzettend belangrijk dat het jou aan niets ontbreekt. In samenwerking met plaatselijke leveranciers hebben we elke ochtend een ontbijt special en wordt tijdens de lunch een lunchhap gebracht door het walteam. ‘s Avonds wordt er in samenwerking met Jellesma’s VersTriade een dagverse avondmaaltijd gemaakt. Zo kom jij je zeilkamp zeker door! Naast de drie gezonde maaltijden per dag mag er af en toe ook wel wat worden gesnoept. Zo zal er overdag altijd wat snoep en genoeg limonade mee het water op gaan. Ook zorgen wij ervoor dat bij aankomst er een bakje chips en wat te drinken voor je klaar staat.
Slapen

Jouw kamercoach

Aan het einde van een lange dag vol zeil- en speelplezier is het natuurlijk ook tijd om weer te gaan slapen. Jij slaapt tijdens de week op een kamer met maximaal vijf andere leeftijdsgenootjes. Omdat wij het heel belangrijk vinden dat jij de leukste week van het jaar hebt komt iedere avond jouw kamercoach langs om de dag te bespreken en jou lekker in bed te stoppen. Als je het lief vraagt ruimen ze wellicht zelf je tas een keer voor je op!
Soort Kamp

Intern, extern en minizeilkampen

Vind je een week nog wat lang? Kies dan voor ons minikamp! Dit mini-zeilkamp start op zaterdag aan het begin van de week of op woensdag halverwege de week en duurt drieënhalve dag, waarna je op woensdag of zaterdag wordt opgehaald door je ouders. Mocht je niet naar huis willen, dan overleggen we met je ouders zodat je de rest van de week kunt blijven. Vind je blijven slapen nog te spannend? Kies dan voor ons externe zeilkamp, op deze manier maak je al het gave mee, maar slaap je gewoon lekker bij papa en mama!
Keurmerken en Certificering

Algemene informatie

Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd om de veiligheid en kwaliteit van de kampen te waarborgen. Zij zorgen ervoor dat uw kind een onvergetelijke week krijgt zowel op het water als op de kant. Iedere drie jaar wordt de zwaardbootvloot vernieuwd door Sailcenter, zo heeft ons materiaal altijd de beste kwaliteit. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de SGR, wat betekent dat u onbezorgd de vakantie voor uw kind kan boeken.

Reserveren

Product Prijs Beschikbare plaatsen Periode Aantal dagen
Laerling Week 18 540,00 20 26 Apr ~ 02 May 7 dagen, 6 nachten

Booking Information

Naam Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Aantal Totaal

Extra opties

Selecteer hieronder de aanvullende opties voor de boeking.

Artikelen Prijs Per persoon Aantal
Mini zeilkamp

Is een week zeilen nog wat te lang voor jou, als je voor ons minikamp kiest eindigt de week voor jou op woensdag. Zo wordt je na 3,5 dag weer opgehaald door je ouders. Toch blijven? Wij nemen contact op met je ouders om te kijken of je toch de hele week afmaakt.

-250,00 Ja1
Extern slapen

Als je tijdens de cursus niet op locatie wilt slapen boek je hier een extern kamp.

-100,00 Ja1
Bedlinnen, handdoeken en dekbed – Week

Reserveer een bedlinnen en handdoeken pakket

25,00 Ja1
Musto Zeilpak – Week

Huur bij De Kikkert een zeilpak van Musto tegen de regen en wind.

Een absolute aanrader voor al onze kampen die comfort bied tijdens het zeilen of de pauze momenten.

30,00 Ja1
Waterschoenen

Waterschoenen voor tijdens de cursusweek. Gepast schoeisel is verplicht op onze zeilschool.

* Waterschoenen aan te raden bij de Laser, Laerling en Optimist cursussen

10,00 Ja1
Annuleringsverzekering

Heeft u geen doorlopende reisverzekering? Of denkt uw reisverzekering geen annulering? Dan kunt u bij De Kikkert een annuleringsverzekering afsluiten. Hiermee kunt u de zeilcursus kosteloos om boeken dan wel annuleren en krijgt u de volledige reissom terug. Let op: sluit u geen annuleringsverzekering af dan hanteren wij onze algemene voorwaarden, te vinden op deze website.

30,00 Ja1
Toeristenbelasting*, SGR en Reserveringskosten** – Cursus week

* 1,25 p.p. per nacht

** 10,00 p.p. per week

17,50 Ja1

Samenvatting

Subtotaal 0,00
Extra opties 0,00
Totaal 0,00

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Voor al uw vragen

Voor vragen over onze zeilkampen of andere producten ben elke dag bereikbaar tussen 8:00 en 22:00, in het hoofdseizoen ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor vragen van ouders of gasten van De Kikkert. Je kunt mij ook altijd bereiken door één van de contactformulieren op de website in te vullen of een mail te sturen naar info@dekikkert.nl

Joren Wintjes

Bedrijfsleider

Contact Skype

joren.wintjes

Phone

31 (0)514 568900

Email

info@dekikkert.nl