Wat te doen in het geval je niet tevreden bent?

Mocht je het toch niet helemaal naar je zin hebben op de Kikkert, dan geven we je hierbij belangrijke adviezen hoe hiermee om te gaan:

  • Tijdens je verblijf op de Kikkert:

Als je op de Kikkert bent en je hebt het toch niet helemaal naar je zin omdat het niet klikt met je kamer- of bootgenoten of je kunt het toch niet zo goed vinden met je instructeur, dan is het heel belangrijk dat je dat meteen, zo vroeg mogelijk tijdens de cursus, meldt aan één van de instructeurs, dan zoeken we samen naar de beste oplossing zodat de rest van de week.

  • Na je verblijf op de Kikkert:

Als je het niet hebt durven zeggen tijdens je verblijf, dan kunnen we na je verblijf helaas weinig voor je doen als wij niet weten wat er speelt. Als het je dwars blijft zitten willen we je toch stimuleren om de telefoon te pakken of een brief/ mail te schrijven. We gaan dan alsnog achteraf onderzoeken waar het mis is gegaan en koppelen de uitkomst hiervan terug naar jou om te checken of we het bij het rechte eind hebben. Misschien lost dat het vervelende gevoel wat op. In ieder geval nemen wij daaruit de verbeterpunten mee voor de toekomst zodat we met elkaar de kans steeds kleiner maken dat zoiets weer kan gebeuren.

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt dekikkert.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top